Affärsområdeschef för Hansen Racing

Affärsområdeschef för Hansen Racing

Din profil

Du har ett stort intresse av amerikanska bilar och mångårig erfarenhet från reservdelsbranschen. Som ledare har du förmågan att coacha dina medarbetare till goda resultat. I vår bedömning kommer vi att lägga stort fokus på din kunskap inom amerikanska bilar och affärsmannaskap, samt din förmåga att leda, inspirera och motivera dina medarbetare. Du är trygg i din ledarroll och brinner för att skapa affärer och det förväntas att ditt engagemang sprids till ditt team. Du är också professionell, ödmjuk, strukturerad, samt skicklig på att delegera och prioritera.

Dina erfarenheter och kompetenser
  • Minst 3 års ledarskapserfarenhet med fullt personalansvar.
  • Bakgrund som Försäljningschef med mångårig erfarenhet inom uppsökande B2B försäljning.
  • Van att leda stora säljteam.
Om företaget

C. Hansen Group AB (Hansen Group) grundades 1966 och är med 53 år i branschen Sveriges äldsta och största företag specialiserat på import av reservdelar till amerikanska bilar, samt tillbehör och säkerhetsutrustning inom motorsport. Med Marinshopen i Älvsjö har vi breddat vårt marina utbud och numera är vi även specialiserade på original reservdelar till båtmotorer, drev samt marina tillbehör för båtar.

I Sverige är vi även generalimportör av Gulf olja i Sverige och vår framgång bygger på en stor bredd och kompetens bland våra cirka 70 anställda.

Vi satsar framåt och söker en driven Affärsområdeschef för Hansen Racing med placering på vårt huvudkontor i Spånga.

Hansen Racing präglas av en organisation med en varm företagskultur som brinner för det vi arbetar med. I din roll som Affärsområdeschef får du möjligheten att utveckla ett framgångsrikt affärsområde som erbjuder högkvalitativa produkter och ett välkänt varumärke.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare Jens Ström, tel. 08-409 144 46. Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Jens Strom
Telefon 08-409 144 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Driven affärsutvecklare!

I din roll som Affärsområdeschef ansvarar du för utveckling och försäljning inom affärsområdet Hansen Racing, tillsammans med våra 13 säljare som brinner för amerikanska bilar. Du får möjligheten att skapa de bästa förutsättningarna för att säljarna ska vara fortsatt framgångsrika och drivna in sin försäljning och ledande i sin produktkännedom. Vidare ser vi att du är med och utvecklar vårt varumärke Hansen Racing. Du har ett ekonomiskt ansvar för ditt affärsområde för att nå uppsatta mål och ta fram och fullfölja marknadsplanen. Rollen innebär en del resor då du besöker kunder, mässor eller deltar i olika events. Tillsammans med våra produktspecialister medverkar och utvecklar du vårt sortiment.
Du rapporterar till vår VD och sitter med i företagets ledningsgrupp.