Snickare med hög servicenivå

Snickare med hög servicenivå

Vi söker snickare med hög servicenivå
Är du en person som trivs med frihet under ansvar? Gillar du ett högt tempo med snabba beslutsvägar? Tycker du om att jobba med mobila lösningar och har ett miljöfokus? Då kanske vi är rätt för dig!

Hansa Byggpartner är ett litet företag med kunden i fokus. Service och hållbarhet är viktigt för oss och vi ska alltid känna oss stolta över vårt arbete.

Ett jobb hos oss innebär att du ingår i ett team som jobbar med allt från mindre byggservice & underhållsarbeten till större entreprenader till mesta del på bensinstationer eller butiker runt om i hela Sverige.

Du är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du har ett tekniskt intresse och en vilja att förstå och se helheten, du är ansvarsfull och trivs med ett arbete där du kan växa i din roll. Är du bekväm med betong-samt plåtarbeten är det meriterande.

Arbetet varierar stort och ett axplock av våra olika entreprenader är ombyggnationer av butiker, renovering av tvätthallar, byggnation av toaletter och mycket annat.

Du som söker ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska då arbetet innebär mycket kundkontakt. Då vi arbetar mobilt är goda IT kunskaper bra att ha. Då vi har projekt som sträcker sig över hela Sverige, kan övernattningar ske, måndag till torsdag.

B-körkort, yrkesbevis samt svenska är ett krav
Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Tjänsten är en heltidsanställning.

Är du intresserad och känner att du vill vara med i vårt team maila din ansökan till ulrika@hansabyggpartner.se, eller behöver du veta lite mer om oss, besök gärna vår hemsida: www.hansabyggpartner.se
Jag vill inte bli kontaktad av någon form av rekryteringsfirma.
Vi ser fram emot att höra av dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hansa Byggpartner AB är ett bygg- och serviceföretag, nischade mot bensinstationer samt detaljhandeln. Vårt arbetsområde sträcker sig över stora delar av Sverige. Vi är idag ett team på 15 personer.