Hands-on Science söker Kundtjänstmedarbetare

Hands-on Science söker Kundtjänstmedarbetare

Ansvarsområde
Som Kundtjänstmedarbetare på Hands-on Science är du en del av vår säljfunktion och en naturlig kontakt för våra kunder. Du ansvarar för att serva och inspirera våra kunder med tips och råd kring hur de når sina pedagogiska mål. I dina dagliga uppgifter ingår orderhantering, produktrådgivning, samt sedvanliga eftermarknadsärenden inklusive att hantera reklamationer. Varje kundkontakt skall stärka relationen till Hands-on Science!

Ditt uppdrag kan innefatta även mässpresentationer, vilket innebär att du reser ut med våra säljare där du hjälper till med uppackning och presentationer av våra produkter.

Våra Kundtjänstmedarbetare har ett tätt samarbete med våra kollegor på Lekolar, vilket ger oss ännu bättre förutsättningar att hålla hög servicenivå gentemot våra kunder.

Din profil
Du är en person med ständigt kundfokus som drivs av att överträffa kundernas förväntningar.
Rollen kräver att du är självständig, affärsfokuserad och klarar av att hålla många bollar i luften.

Vi är ett litet företag där vi stöttar varandra över gränserna, därför är det viktigt att du motiveras av att arbeta i team och ser det som en framgång att tillsammans nå målet. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och vi ställer höga krav på god kommunikativ förmåga, ett proaktivt arbetssätt och en prestigelös inställning.

Du har minst 1 års erfarenhet av försäljning i liknande roll. Du har som lägst gymnasiekompetens. Vi kräver goda kunskaper i Officepaketet, har du erfarenhet av Visma är det meriterande. Vi ser att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Du bidrar till en god arbetsmiljö genom att ha en positiv inställning till ditt arbete och dina arbetskamrater och du har lätt för att se möjligheter i stället för hinder.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant arbete i en snabb och föränderlig miljö med positiva och engagerade kolleger.
Tillsammans har vi stora möjligheter att påverka våra barns lärandemiljöer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsvidare med tillträde snarast. Placering: vårt kontor i Bromma.
Du rapporterar till vår Kundtjänstchef Anders Lindberg.
Om du är intresserad av tjänsten skicka snarast din ansökan till job@lekolar.com, vi rekryterar löpande. Märk din ansökan med
"Kundtjänst HOS". Har du frågor är du välkommen att kontakta Anders Lindberg på anders@hos.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hands-On Science erbjuder ett rikt utbud av naturvetenskapliga läromedel med spännande produkter och fortbildning för kreativ inlärning! Med ett tekniskt och naturvetenskapligt fokus tillhandahåller vi specialistkompetens och gediget sortiment inom programmering, digitala verktyg och kreativt skapande. Tillsammans med vårt systerföretag Lekolar AB är vi marknadsledande i
Norden på att skapa lärmiljöer i skolor och förskolor genom att tillhandahålla pedagogiska produkter, möbler, inredning, lekplatsutrustning med mera. På vårt kontor i Bromma arbetar ett litet dedikerat gäng som brinner för vår målgrupp och för vårt erbjudande. Vill du bli en av oss?