Relationship Manager till Handelsbanken i Stockholm

Relationship Manager till Handelsbanken i Stockholm

Nu söker vi en Relationship Manager till Handelsbanken i Stockholm.

Meritmind söker nu en Relationship Manager för ett uppdrag hos Handelsbanken i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta i december och pågå till slutet av mars 2023.

Om rollen som Relationship Manager

I din roll ingår att ansvara för bankens globala bankkunder och dess konton hos Handelsbanken. Huvudfokus i rollen kommer att vara att upprätthålla och utveckla värdefulla kundrelationer med bankens internationella kunder. I din roll kommer du framförallt att fokusera på kundrelationer vilket även inkluderar analys av kundernas betalflöden och säkerställa att kunderna har rätt tjänster utifrån deras behov.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som gärna har en erfarenhet från kundaffären samt förståelse för transaktionsflöden, finansiella betalningar, interna kreditlimiter och kundvård avseende globala banker. Du har fullgod engelska och svenska i både tal och skrift. Vidare är du en kommunikativ person med ett stort engagemang, som är mycket noggrann.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Adam Bengtsson på adam.bengtsson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

transaktionsflöden, finansiella betalningar, kreditlimiter, krediter, kundvård, relationship, manager, relationship manager, bank, kundrelationer, säljchef, försäljningschef
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)