Fullstack-utvecklare .NET och React, Handelsbanken

Fullstack-utvecklare .NET och React, Handelsbanken

Vill du som .NET och React utvecklare jobba nära kund och affär? Kom in i en spännande tid på Handelsbanken i Stockholm!

Handelsbanken är inne i en stor och intressant digitaliserings- och transformationsresa som innebär förflyttningar av teknik, arkitektur och arbetssätt! Nu har du som Fullstack-utvecklare (.NET och React) möjlighet att skapa värde och göra skillnad för våra kunder.

Vi erbjuder dig
  • Att bli en del av en händelserik resa inom ett prioriterat område med möjlighet att påverka våra framtida kundmöten
  • Intressanta tekniska utmaningar inom ett expansivt område med stort fokus på digitalisering
  • En arbetsplats där jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av våra grundläggande värderingar och som ska vara självklart i det dagliga arbetet. Hos oss är alla lika viktiga och våra skilda bakgrunder och erfarenheter gör att vi alla kan bidra till verksamheten med olika perspektiv.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vi står just nu inför många intressanta tekniska utmaningar där vi bygger mycket nytt och tillsammans tar fram lösningsförslag. Här kommer du bland annat att:
  • Nyutveckla i .NET och React
  • Automatisera processer för att underlätta för både kund och verksamhet
  • Innovera och testa nya lösningar tillsammans med teamet samt över teamgränserna.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör verksamhetsområdet Rådgivning och kommer att ingå i ett av teamen i vårt rådgivningståg som idag består av ca 35 personer uppdelade i 3 team och tågledning. I ditt närmaste team ingår andra utvecklare, testare, Produktägare och Scrum Master. Du kommer även jobba nära UX.

Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) där en planeringsperiod består av fyra utvecklingssprintar och en innovationssprint där respektive sprint är två veckor lång.

Mer om dig

Här kommer du att trivas om du vill verka i en organisation i förändring. Vi söker dig som har flera års erfarenhet .NET (C#) och utveckling av moderna webbapplikationer. Du har även bra kunskaper i JavaScript, React JS, TypeScript och/eller Angular JS samt i SQL server, GIT och REST-api.

Vi tror att du presterar som bäst när du får verka i en kultur där man delar med sig till varandra både i teamet och över teamgränserna och ser framgång som resultatet av ett effektivt samarbete. Du inspireras av att ta ansvar och driva förändringar genom ny teknik. Dessutom tycker du om att samarbeta, sprida kunskap och bidra med nya ideér.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sandra Peiper
Telefon 0709-563946
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 9 dec 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se