Frontendutvecklare (React) till Handelsbanken

Frontendutvecklare (React) till Handelsbanken

Utveckla gränssnitten som möter våra kunder varje dag! Vi söker frontendutvecklare inom React / Typescript till Handelsbanken

Det är spännande tider hos oss på Handelsbanken i Stockholm! Framförallt om du är en frontendutvecklare som gillar att påverka både vägen och tekniken framåt tillsammans med andra vassa kollegor. Här blir du en viktig del i de stora satsningar som just nu görs på Handelsbanken i en roll där ditt bidrag ger stor effekt på våra kunder.

Vi erbjuder dig
  • Möjligheten att få ingå i vårt expertskrå som är ett nätverk för bankens alla frontendutvecklare. Här premieras lärande inom en organisation som tänker långsiktigt och värnar om din utveckling
  • Spännande digitaliserings- och transformationsresa som innebär förflyttningar av teknik, arkitektur och arbetssätt
  • En arbetsplats där jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av våra grundläggande värderingar och en självklarhet i det dagliga arbetet
  • Få en tongivande roll i Handelsbankens resa mot ett mer tillgängligt och användarvänligt gränssnitt mot våra digitala mötesplatser
Det här gör du hos oss

Vi står just nu inför många intressanta tekniska utmaningar där vi bygger mycket nytt och tillsammans tar fram lösningsförslag. Här kommer du bl.a att:
  • Nyutveckla och vidareutveckla i React och Typescript för våra digitala mötesplatser med slutkund i fokus
  • Innovera och testa nya lösningar tillsammans med teamet samt över teamgränserna
  • Involveras i spännande initiativ kopplat till att göra bankens mötesplatser mer enhetlig och kundcentrerad
Ditt team och arbetsplats

Du tillhör verksamhetsområdet Digitala mötesplatser på webben och kommer att ingå i ett av teamen inom tåget Diva som idag består av ca 100 personer varav 26 frontendutvecklare uppdelade i 10 team. I ditt närmaste team ingår andra utvecklare, testare, Produktägare och Scrum Master och du kommer även jobba nära UX. Du kommer också ingå i ett frontendskrå som ses varannan vecka.

Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) där en planeringsperiod består av fyra utvecklingssprintar och en innovationssprint där respektive sprint är två veckor lång.

Mer om dig

Här kommer du att trivas om du vill verka i en organisation i förändring. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av webbutveckling inom React och Typescript. Vi har precis infört Emotion (CSS-in-JS) samt jobbar med Jest varför vi ser positivt på om du kan eller är intresserad av det. Du vill jobba med helheten och är intresserad av nya tekniker och möjligheten att bredda dig. Du trivs i roller där du får jobba agilt och hela tiden skapa affärsvärde. Du har troligtvis erfarenhet av större miljöer och komplexa dataflöden.

Som person ser vi att du är pragmatisk och bra på att nå resultat. Du värderar lärande och samarbete med andra för att utveckla riktigt vassa gränssnitt samt är bra på att generera lösningar med hög kvalité. Du vill utvecklas och är nyfiken samtidigt är det viktigt för dig att bidra till teamets och dina kollegors utveckling.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sandra Peiper
Telefon 0709-563946
Email Mejla Sandra Peiper
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Handelsbankens idé om hur vi ska driva vår bank bygger på tilltro och respekt för den enskilda individen - såväl kund som medarbetare. Bankens decentraliserade arbetssätt skapar delaktighet och ger varje medarbetare möjlighet att påverka bankens verksamhet. Att arbeta i Handelsbanken handlar främst om relationer med andra människor, oavsett om det sker i ett fysiskt möte eller digitalt. Handelsbanken bildades 1871 och är Stockholmsbörsens äldsta företag. I dag är Handelsbanken en av världens starkaste banker med en stark lokal förankring. Vi har rikstäckande kontorsnät på våra hemmamarknader Nederländerna, Norge, Storbritannien och Sverige. Förutom våra hemmamarknader finns vi representerade i Luxemburg och USA för att kunna stötta våra privatkunder och företag när de behöver hjälp med sina utländska bankaffärer.