Administratör av fondinformation till Handelsbanken

Administratör av fondinformation till Handelsbanken

Nu söker Meritmind en administratör av fondinformation till Handelsbanken i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta snarast möjligt och pågår till mitten av augusti 2023.

Om rollen som administratör av fondinformation
 • Producera och ajourhålla legala dokument såsom fondernas faktablad, informationsbroschyrer, årliga rapporter och produktrelaterad hållbarhetsinformation kopplat till gällande regelverk (UCITS, PRIIP, SFDR m.m.) för fondbolagets 104 fonder.
 • Ansvara för kravställning och kontakt gentemot externa parter som hanterar information och dokument rörande fondbolagets fonder.
 • Producera och samordna informationsutskick om fondändringar etc.
I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med många olika avdelningar inom banken och du kommer också att arbeta nära externa parter.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du:
 • Har tidigare erfarenhet av fondprodukter och en god förståelse för hur de olika produktdatabladen är utformade, samt vilka regelverk som omfattas.
 • Har ett starkt driv och en känsla av ägarskap för dina arbetsuppgifter.
 • Du tycker om att arbeta individuellt såväl som i team.
 • Är kommunikativ och har en förmåga att förklara komplex information på ett enkelt sätt.
 • Goda kunskaper i Word och Excel
Du har en högskoleexamen inom ekonomi eller liknande, samt tidigare erfarenhet inom det aktuella området. Viktigt är att du är flytande i både tal och skrift, i engelska och svenska.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Alexander Gohari på alexander.gohari@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

finans, fondinformation, faktablad, bank, värdepappersadministration, värdepapper, valutahandel, administratör, fond, fonder, fondadministratör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)