Account Manager till Hammarby Handboll

Account Manager till Hammarby Handboll

Om tjänsten

B3 Personal AB är ett bemannings- och
rekryteringsföretag beläget i Stockholm, men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral.
Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

I samarbete med Hammarby Handboll är vi nu på jakt efter dig som vill arbeta som Account Manager med inriktning på sponsorförsäljning. Hammarby
Handboll har under det senaste året arbetat intensivt med att förbättra strukturen på sin organisation för att skapa de bästa förutsättningarna för att nå tillbaka till högsta ligan. Nästa steg i denna resa är att utöka sin personalstyrka med en Account Manager.

I rollen som Account Manager kommer du vara ansvarig för att utveckla och driva Hammarby Handbolls sponsorförsäljning mot gemensamt uppsatta mål. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och ansvara för att vårda och utveckla befintliga kundrelationer. Du kommer att ha huvudansvar över hela försäljningsprocessen med stöd från närmsta chef.

Viktigt att förstå är att i denna roll kommer du att vara sponsorernas kontaktperson.
Med det kommer ett stort ansvar att representera Hammarby Handboll på bästa sätt. Därför är det extremt viktigt att personen i denna roll kan möta våra sponsorer och supporters. Att du är engagerad, kommunikativ och har en professionell framtoning.

Arbetet utgår från B3 Personals kontor i Johanneshov. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning på heltid. Arbete och representation på kvällstid förekommer.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har god tidigare erfarenhet av försäljning. Du trivs i sociala sammanhang och gillar att skapa nya kontakter.
Eftersom rollen är ny i organisationen har du möjlighet att vara med och forma tjänsten. Därför är du som person lösningsorienterad, positiv och har en god känsla för affärer. Vidare så klarar du även av att själv strukturera och prioritera ditt arbete.

Erfarenhet av föreningsarbete eller idrottsintresse är meriterande, men inget krav. I denna rekrytering lägger vi störst vikt på dina tidigare erfarenheter av försäljning samt dina personliga egenskaper.

Du erbjuds
  • En tjänst påheltid hos Hammarby Handboll som Account Manager.
  • Entillsvidareanställning med tillämpad provanställning.
  • Fast månadslön med tillkommanderörlig del
  • Friskvård
Ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med B3 Personal. Alla ansökningar hänvisas därför till B3 Personal.

B3 Personal jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila: alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail - endast frågor.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (8 dagar kvar)