Distriksansvarig säljare till Halfen AB, Stockholm

Distriksansvarig säljare till Halfen AB, Stockholm

Distriktsansvarig säljare
Stockholm

Du kommer att bearbeta och utveckla relationen med våra återförsäljare och Prefab, bygg och entreprenad både inom den privata och offentliga sektorn. Tillsammans med dina kunder skapar du ett nära samarbete där ni tillsammans skapar efterfrågan på våra produkter. Vi har ett gediget kundregister så första tiden blir framförallt att arbeta igenom detta men vi kommer också fokusera på att hitta nya kunder. Du kommer arbeta självständigt vilket betyder att du är självgående och vet att stor närvaro ute hos våra kunder ger resultat på lång sikt.

Ditt distrikt omfattar Norrköping och uppåt. Därför tror vi att Stockholm med omnejd är lämplig bostadsort. Du utgår hemifrån inledningsvis och rapporterar till VD som finns placerad i Göteborg.

Personlighet och kompetens
  • Du har erfarenhet av uppsökande försäljning mot ovanstående branscher eller närliggande
  • Du är självgående, driven med ett stort affärssinne och med känsla för affärer
  • Du är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du är affärsmässig och gillar att bygga upp och utveckla ett långsiktigt nätverk
  • Du har goda IT-kunskaper, behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt är strukturerad och noggrann
Vi erbjuder
Du kommer att arbeta för en marknadsledare inom sitt segment. Du får en varierande roll i en flexibel organisation med korta beslutsvägar. Du får ett självständigt och varierande arbete i ett framgångsrikt, stabilt företag där vi har fokus på kvalitet och service i allt vi gör. Du kommer att ha en central roll i vår säljorganisation. Vi arbetar också kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå och du kommer att få en grundlig introduktion både teoretiskt och praktiskt. Vi har förmånliga och bra villkor där du får alla verktyg som behövs för att utföra jobbet på bästa sätt.

Kontakt

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulf Hammar på 070-606 31 00.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 8 aug 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HALFEN är ett av de ledande internationella företagen inom fixeringsteknik för byggindustrin och ingår i CRH gruppen. Vi erbjuder våra kunder över 20 000 produkter och tillhandahåller tekniska lösningar för applikationer inom bygg- och industriprojekt. Arkitekter och ingenjörer utnyttjar våra produkter och vår tekniska programvara i sina projekt. Byggföretag, elementfabriker och distributörer/återförsäljare använder vårt breda produktsortiment i husbyggnation och alla typer av anläggningsprojekt. Våra varumärken HALFEN, DEHA, FRIMEDA och DEMU är alla internationellt erkända. I Sverige är vi 17 anställda och har en omsättning på 156 miljoner SEK. Läs gärna mer på www.halfen.com/se/