TANDHYGIENIST (alt tandsköterska) SÖKES TILL HAGA TANDLÄKERI

TANDHYGIENIST (alt tandsköterska) SÖKES TILL HAGA TANDLÄKERI

Haga Tandläkeri är en nyöppnad tandläkarklinik i Hagastaden/Vasastan i Stockholm. Vi sitter i helt nya moderna lokaler och har inrett kliniken med den senaste utrustningen. Då kliniken växer snabbt är vi i behov av att i första hand anställa en tandhygienist som växelvis ska fungera som tandsköterska och som även ska ta emot egna patienter. Vi är dock också intresserade av att få in ansökningar från tandsköterskor. Vi söker dig som är entusiastisk och energisk och som vill vara med och bidra till klinikens fortsatta tillväxt och utveckling.

Du som söker dig till Haga Tandläkeri ska vara noggrann i ditt arbete och ha goda kunskaper i hygien, något som är av mycket stor vikt i vår bransch. Du ska gilla att arbeta i högt tempo samt att ha "många bollar i luften". Du kommer att ha möjlighet att vara med och utforma både din egen roll och framförallt utformningen av det dagliga arbetet på kliniken. Andra egenskaper som vi eftersöker är att du är initiativrik och engagerad och inte minst en trevlig och positiv person.

Kvalifikationer:

Utbildad tandhygienist alternativt utbildad tandsköterska

Flytande svenska i tal och skrift

Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Övrig information

Arbetsvillkor:

Tillsvidareanställning

Heltid, deltid eller per timme enligt överenskommelse.

Plats:

Hagastaden/Vasastan i Stockholm
Mer info
Kontaktperson Hanna Sjögren
Telefon 08-580 38 000
Email Mejla Hanna Sjögren
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://hagatandlakeri.se
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Haga Tandläkeri är en nyöppnad tandläkarklinik i Hagastaden/Vasastan i Stockholm. Vi sitter i helt nya moderna lokaler och har inrett kliniken med den senaste utrustningen.