Restaurangchef

Restaurangchef

Restaurang Växthuset är företagets växtbaserade fine dining-restaurang. Vi har 45 sittplatser och har öppet onsdag till lördag året runt.

Maten vi lagar är styrd av de råvaror som är bäst just nu och vi jobbar med leverantörer som brinner för sin produkt och sätter kvaliteten i fokus. Med ambitionen att vara så vänliga mot naturen som möjligt rör sig vår meny efter säsongerna.

Vi strävar efter att all vår dryck ska vara hantverksmässigt framställd med fokus på vin och alkoholfria dryckesupplevelser. Alla våra viner är biodynamiskt framställda och uteslutande europeiska, vi samarbetar med ett fåtal utvalda importörer som lägger sin tid och själ i att hitta de bästa naturliga vinerna.

Vi söker dig som som vill driva restaurangen framåt tillsammans med oss.

Vem är du?
Du är en person som trivs att jobba ihop med andra och på egen hand. Du har stark ansvarskänsla och tar eget ansvar för att dina arbetsuppgifter blir väl genomförda. Där du saknar information tar du initiativ till att få reda på mer. Rollen kräver att du är noggrann och administrativt lagd samtidigt som du gillar att leda teamet framåt.

Din bakgrund
Känner du att du blir pepp av beskrivningen och har erfarenheter som känns värdefulla för rollen så sök! Några grundläggande saker är bra att ha i bagaget t.ex. minst 5 års arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenhet av tjänsten eller liknade tjänster. Utbildning inom relevant område är ett plus.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområde
  • Kvalitetssäkring av tjänster och produkter
  • Leda och fördela arbetet inom avdelningen
  • Budgetansvar
  • Försäljningsmål
  • Personalresurser
  • Attestera inköp
  • Att öppna och stänga restaurangen utifrån de rutiner satt av organisationen
  • Ansvara för personalmöten/veckomöten
Om tjänsten
Anställning. Heltid
Arbetstider: Varierande dagar/kvällar
Lön: Enligt avtal, alternativ överenskommelse; kollektivavtal finns
Erfarenhet: minst 5 år
Vi tillämpar ett löpande urval

Har du frågor vänligen kontakta jon@husetunderbron.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tradgarden.com/
Sista ansökningsdag 11 apr 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huset Under Bron AB består av Trädgården, Under Bron och Växthuset. Under året välkomnar vi upp emot 150 bokningar från utlandet runt 800 lokala akter och ungefär 300 000 besökare. Företaget är byggt på mångfald, kärlek och folklighet med dedikerade, hårt arbetande och kompetenta människor som sätter en hög standard på det som levereras till gästen.