Projektsäljare till HTH Odenplan AB

Projektsäljare till HTH Odenplan AB

HTH Odenplan AB växer och söker ytterligare en

Projektsäljare

Stockholm

Vi söker en projektsäljare inom kökssnickerier till projektmarknaden. Våra kunder omfattar idag byggentreprenörer över hela Storstockholm.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete i ett företag som tre år i rad har blivit utsedd till, av ca 700 bolag i alla branscher, ett "Superföretag" av Veckans Affärer. Med vår flexibilitet, kreativitet och ständiga anpassningsförmåga skapar vi ett framtida samarbete med våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Som säljare till proffsmarknaden är din främsta uppgift att söka upp potentiella kunder i regionen. Du ska upprätta ett brett kontaktnät och skapa långsiktiga relationer hos byggare och entreprenörer. Du kommer även upprätta offerter och rita kök i vårt CAD-system till dina kunder.

Din profil

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från försäljning mot B2B kunder i liknande roll eller bransch. Har du tidigare erfarenhet av köksförsäljning är det meriterande men inget krav. Du är ansvarstagande med stark egen drivkraft samt en naturlig förmåga att skapa långsiktiga relationer med dina kunder. Du har ett stort affärssinne och är resultatinriktad, du vet att aktivitet ute hos kund ger resultat samtidigt som kvalité alltid måste vara i fokus.
Vi lägger även stor vikt vid personlighet där man både är en lagspelare och kan jobba självständigt.

Vidare är du:
  • strukturerad, noggrann och förtroendeingivande i din roll
  • en van IT-användare
  • du har B- körkort
Kontakt

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Sannemo på pesa@hth.se. Alla ansökningar görs genom ansökningsknappen.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Idag har de tre HTH-fabrikerna i Danmark över 1 200 medarbetare och motsvarande antal anställda arbetar med försäljning och köksrådgivning i butikerna. HTH finns representerat i fyra länder genom en lång butikskedja med cirka 130 inspirerande butiker. HTH:s tre fabriker har en årlig produktion på 90 000 kök. Det innebär att HTH är en av Nordeuropas största köksproducenter. Läs mer om oss på vår hemsida www.hth.se.