Kökssäljare till HTH Odenplan AB

Kökssäljare till HTH Odenplan AB

HTH Odenplan AB växer och söker ytterligare en

Kökssäljare

Stockholm

Vi erbjuder

Ett spännande arbete i ett företag som tre år i rad har blivit utsedd till, av ca 700 bolag i alla branscher, ett "Superföretag" av Veckans Affärer. Med vår flexibilitet, kreativitet och ständiga anpassningsförmåga skapar vi ett framtida samarbete med våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med konsumentsidan, B2C, där du hjälper kunden från ett första möte i butiken tills köket är färdigmonterat. Här lägger vi stor vikt av att lyssna till kundens behov och skapa lösningar som fungerar både estetiskt och ergonomiskt. Du kommer att ha en rådgivande roll där du designar och säljer ett komplett kök med snickerier, bänkskivor och vitvaror. Du ritar och offererar köken i HTH´s CAD-program.

Din profil

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från försäljning mot B2C-kunder i liknande roll eller bransch. Har du tidigare erfarenhet av köksförsäljning är det meriterande men inget krav. Du har en naturlig förmåga att skapa förtroende och bygga en god affärsmässig relation till alla typer av människor. Vi lägger även stor vikt vid personlighet där man både är en lagspelare och kan jobba självständigt.

Vidare är du:
  • noggrann, kreativ och har känsla för det estetiska med färg och form
  • en van IT-användare
  • Du har B- körkort så att du enkelt kan göra hembesök hos dina kunder
Kontakt

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Blomqvist på anbl@hth.se. Alla ansökningar görs genom ansökningsknappen.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Idag har de tre HTH-fabrikerna i Danmark över 1 200 medarbetare och motsvarande antal anställda arbetar med försäljning och köksrådgivning i butikerna. HTH finns representerat i fyra länder genom en lång butikskedja med cirka 130 inspirerande butiker. HTH:s tre fabriker har en årlig produktion på 90 000 kök. Det innebär att HTH är en av Nordeuropas största köksproducenter. Läs mer om oss på vår hemsida www.hth.se.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, innesäljare, butikssäljare, butiksförsäljare, butiksförsäljning