Kökssäljare / Säljare till HTH Odenplan AB, Sickla

Kökssäljare / Säljare till HTH Odenplan AB, Sickla

HTH etablerar ytterligare en butik och söker

Kökssäljare / Säljare

Stockholm, Sickla

Vill du ha ett spännande arbete i ett företag som ständigt är i expansion? Då ska du fortsätta läsa! Efter framgångarna med HTH Odenplan etablerar vi ännu en köksbutik i Sickla Handelsplats.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med konsumentsidan, B2C, där du hjälper kunden från ett första möte i butiken tills köket är färdigmonterat. Här lägger vi stor vikt av att lyssna till kundens behov och skapa lösningar som fungerar både estetiskt och ergonomiskt. Du kommer att ha en rådgivande roll där du designar och säljer ett komplett kök med snickerier, bänkskivor och vitvaror. Du ritar och offererar köken i HTH´s CAD-program.

Din profil

Vi söker dig som har en naturlig förmåga att skapa förtroende och bygga en god affärsmässig relation till alla typer av människor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från försäljning mot B2C-kunder i liknande roll eller bransch.
  • Du är noggrann och kreativ med känsla för det estetiska med färg och form
  • Du är en van IT-användare
  • Du är en lagspelare, men du jobbar även bra självständigt
  • Du har B-körkort så att du enkelt kan göra hembesök
Vi lägger stor vikt vid personlighet i denna rekrytering. Tidigare erfarenhet av köksförsäljning är meriterande men inget krav.

Kontakt

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Blomqvist på anbl@hth.se. Alla ansökningar görs genom ansökningsknappen. Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 16 okt 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Idag har de tre HTH-fabrikerna i Danmark över 1 200 medarbetare och motsvarande antal anställda arbetar med försäljning och köksrådgivning i butikerna. HTH finns representerat i fyra länder genom en lång butikskedja med cirka 130 inspirerande butiker. HTH:s tre fabriker har en årlig produktion på 90 000 kök. Det innebär att HTH är en av Nordeuropas största köksproducenter. Läs mer om oss på vår hemsida www.hth.se.

Sökord: Säljare, försäljare, försäljning, byggsäljare, butikssäljare