Vitvarutekniker

Vitvarutekniker

Är du en social person som gillar att ha många kontaktytor? Har du en god känsla för service och värdesätter att leverera hög kvalité? Motiveras du av att utveckla arbetssätt och relationer? Då kan det vara dig vi söker!

Nu söker vi ytterligare en vitvarutekniker till vårt affärsområde strategisk förvaltning.

Som vitvarutekniker på HSB Stockholm kommer du arbeta i ett team om tre personer. Du planerar ditt arbete självständigt och tjänsten innebär dels att agera tekniker i tvättstugor ute hos våra bostadsrättsföreningar men även att vara med och utveckla vårt arbetssätt inom vitvaru- och tvättstugeservice. I rollen kommer du rapportera till en av våra områdeschefer inom strategisk förvaltning och du utgår från vårt kontor i Solna.

Dina arbetsuppgifter innebär framförallt att leverera kvalité och utföra:
  • Service/underhåll av maskiner i tvättstugor
  • Försäljning och installation av nya maskiner
  • Administrativt arbete (offertframtagning, fakturering etc.)
  • Dialog med kunder och leverantörer
  • Felavhjälpande underhåll
Kvalifikationer
  • Flera års erfarenhet som vitvarutekniker eller liknande inom tvättmaskiner och tvättstugeservice
  • Erfarenhet av service och försäljning
  • Teknisk utbildning är meriterande men inte ett krav
Personliga egenskaper


Vi söker dig som uppskattar kontakten med externa kunder och leverantörer och som gillar att samarbeta med dina kollegor för att leverera den bästa servicen. Du är lyhörd och sätter alltid kundens behov i centrum. Att utveckla både arbetssätt och relationer är något som ger dig energi!

Vi erbjuder


Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Startdatum kommer vi överens om, men gärna så snart som möjligt. I tjänsten ingår servicebil som du har möjlighet att ta med dig hem.

Om vi frågar HSB Stockholms medarbetare vad vi erbjuder som arbetsgivare säger de "fantastiskt trevliga och kompetenta kollegor", "utvecklingsmöjligheter", "trygg och stabil organisation som tar ansvar" och "vi lever verkligen våra värderingar". Vi ger dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete där du jobbar mot tydliga mål och själv styr din dag. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden. Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla omfattar även medlemmar och kunder.

Om HSB


HSB Stockholm är en medlemsägd organisation som jobbar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi erbjuder allt ifrån förvaltningstjänster till medlemskap för bostadsrättsföreningar och är bostadsrättens främsta företrädare. Vi är en värderingsstyrd organisation som jobbar efter visionen att "vi ska vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet", vilket vi uppnår genom att jobba med både hjärta och hjärna. Våra värderingar är grunden i hela vår verksamhet. På HSB Stockholm får du chansen att växa och utvecklas.

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Vi gör urval löpande varför du gärna får skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten, kontakta områdeschef Michael Boros på 010 442 15 69.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 sept 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1923 har HSB utvecklat det goda boendet. Vi tror på innovativa och hållbara lösningar som driver samhället framåt, idag och i framtiden. Välkommen till vår värld där vi bryr oss om människan. Välkommen hem.