Konsultativ projektledare

Konsultativ projektledare

Är du projektledare inom bostad och vill arbeta konsultativt mot bostadsrättsföreningar? Är du intresserad av att arbeta i en fri roll med stora möjligheter till utveckling? Då är tjänsten på HSB rätt för dig!

Om rollen

På HSB får du möjlighet att arbeta i en spännande roll som projektledare där du driver projekt från försäljningsstadiet, förstudie och projektering fram till överlämnande till kund. Som projektledare arbetar du konsultativt med att stötta bostadsrättföreningar och hitta lösningar som passar deras behov bäst. Du kommer att ha stor frihet i rollen som projektledare och kan sätta din egen prägel på hur avdelningen kommer att utvecklas framåt.

Tjänsten är placerad på HSB huvudkontor på Kungsholmen men möjlighet finns även att arbeta på något av lokalkontoren i Stockholm. I rollen rapporter du till områdeschef inom affärsområdet Strategisk Förvaltning.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär, men är inte begränsade till:
 • Driva projekt inom yttre miljö från ax till limpa
 • Försäljning av tjänster mot bostadsrättföreningar
 • Fakturering
 • Upphandling av tjänster
 • Arbeta relationsskapande
 • Samverka med projektledare och övrig förvaltning
Din bakgrund

Vi ser att du har följande bakgrund för att trivas och lyckas i rollen som projektledare på HSB.
 • Minst fem års erfarenhet i rollen som projektledare inom bostäder.
 • Erfarenhet av yttre miljö eller betong.
 • Utbildning i entreprenadjuridik.
 • Utbildning i platsgjuten betong klass II är meriterande.
 • Erfarenhet av konsultativt arbete.
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har god organisationsförmåga och tycker om att arbeta i en fri roll där du har stor möjlighet att bidra till att utveckla affärsområdet. Du är trygg i din roll, är pedagogisk i dialog med kunder och är duktig på att lyssna in behov för att skräddarsy lösningar. Som person är du mån om att alltid leverera kvalitativa lösningar men är samtidigt inte rädd för att pröva nya saker som kan förbättra ditt arbete.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som projektledare på HSB passar väl in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar HSB med Fasticon.

För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är fredag 2021-02-19. Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl 073-447 52 34.

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Läs gärna mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 feb 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HSB Stockholm är en medlemsägd organisation som jobbar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi erbjuder allt ifrån förvaltningstjänster till medlemskap för bostadsrättsföreningar och är bostadsrättens främsta företrädare. Vi är en värderingsstyrd organisation som jobbar efter visionen att "vi ska vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet", vilket vi uppnår genom att jobba med både hjärta och hjärna. Våra värderingar är grunden i hela vår verksamhet. På HSB Stockholm får du chansen att växa och utvecklas.