Student sökes för extrajobb!

Student sökes för extrajobb!

Dina arbetsuppgifter

I rollen ingår lagerarbete och hantering av produkter samt inristning och märkning av maskiner. Du kommer att ta emot leveranser av maskiner som sedan ska ställas i ordning och markeras för att bli redo för uthyrning.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund.

Din profil

Vi söker dig som studerar och har möjlighet att arbeta extra några dagar i veckan. Som person är du prestigelös, noggrann, ansvarstagande och en riktig teamplayer. Vidare är du en person som passar tider och trivs på en arbetsplats där det är socialt och högt i tak. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Beatrice Bergström
Telefon 739 88 36 87
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 okt (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av Sveriges ledande maskinuthyrare som dagligen förser den svenska bygg- och anläggningsbranschen med maskiner. Företaget hyr ut bygg- och anläggningsmaskiner samt liftar, bodar och vagnar. Till kontoret i Kista söker vi flera drivna studenter som kan arbeta deltid med start omgående.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!