Projektingenjör

Projektingenjör

Dina arbetsuppgifter

Vad kan Hillebard erbjuda dig? Ett varierande arbete där du kommer få möjlighet att var med och påverka Hillebards framtid! I rollen som projektingenjör innebär att du kommer bland annat ansvara för det löpande administrativa arbetet inom projektet. Du kommer bli en viktig kontaktperson där du kommer ha kontakt med såväl interna som externa medarbetare delaktiga i projektet.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Kalkylering, samt ta in och räkna på offerter
  • Ta fram dokumentation rörande projekten som exempelvis arbetsmiljöplaner, riskanalyser, planering tillsammans med ansvarig platschef/arbetsledare
  • Bistå vid sammanställning anbud
Omfattning: Heltid

Start: Omgående

Ort: Stockholm

Arbetstider: Kontorstider

Anställningsform: Konsultuppdrag 6 månader där ambitionerna är att det sedan ska leda till en överrekrytering till Hillebard

Din profil

Våra önskemål till dig:
  • Högskoleingenjörs utbildning, gärna inriktad mot bygg och anläggning
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Driven, positiv och kommunikativ
  • Stort plus om du har 1-2 års erfarenhet av en liknande arbetsroll
  • Stort plus om du har B-körkort
Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hillebard construction arbetar med totalentreprenader såväl som utförandeentreprenader, gärna i samverkan med kunden och vi är vana att hantera olika affärsmodeller. Hillebard arbetar med alla typer av projekt och letar efter dig som vill vara med på resan!