Sustainability Manager till Tre

Sustainability Manager till Tre

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Mer om rollen
Som projektledare i den här rollen, kommer du vara en viktig del i Tres GRC-team. Ditt uppdrag är att driva projekt med fokus på hållbarhet. Sustainability är en av Tres och våra ägares främst prioriterade frågor och på basen av våra ägares initiativ kommer du projektleda olika program för hållbarhet och leverera tillbaka till dina stakeholders – som är alltifrån vår ledningsgrupp till våra ägare; CK Hutchison Holdings och Investor. Du är huvudägare för frågorna och ansvarar för hållbarhetsrapporteringen. Du tar också fram hållbarhetsmål, identifierar projekt och möjligheter där vi kan optimera och flytta fram våra positioner för hållbarhet, i samklang med vår verksamhet. Du är ett stöd för ledningsgruppen och driver flera initiativ som vi redan har i gång; bland annat hållbarhetsforum.

Det här är en central fråga och vi vet att hållbarhet är en av de största faktorerna som kommer påverka vår verksamhet framöver. Vi skulle säga att vi är i början av vår förändringsresa och vi vill låta verksamhetens behov styra vilka initiativ vi kan plocka upp och skapa kloka insatser utav. Ditt uppdrag är att se till verksamhetens kärna och möjliggöra projekt för hållbarhet som berikar och skapar värde.

Du kan se fram emot att
  • Ha en central roll hos oss på Tre och verka där hållbarhet är ett stort fokus hos våra ägare
  • Vara med och driva hållbarhetsfrågan inom telekombranschen
  • Jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser (jajamen, även 2022 är vi utsedda till en av de bästa av Great place to work)
  • Ha ett flexibelt arbetssätt som passar dina uppgifter, med vårt fina nya kontor som bas och utgångspunkt
Mer om dig
Vi söker dig som har mycket god kunskap och förståelse för projektledning eller internrevision av något slag. Vi tror att du har erfarenhet från managementbyrå eller motsvarande, och har ca 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet med dig i bagaget. Därtill har du en akademisk examen inom t.ex. företagsekonomi, systemvetenskap eller civilingenjör (eller motsvarande).

Vi ser att du har haft självständigt ansvar inom projektledning tidigare; som biträde, administratör eller ledare. Har du tidigare erfarenhet från hållbarhetsfrågor och riskfrågor kopplat till detta så är det meriterande, men vi ser främst att det här är ett stort intresse hos dig och att du liksom oss ser att hållbarhet är vägen framåt för lyckade verksamheter. Då rollen innebär internationella kontakter talar och skriver du engelska obehindrat.

Som person är du stolt över ditt bidrag som självständigt ansvarig för dina uppgifter. Du trivs med att jobba genom och med andra. Du är en skicklig kommunikatör genom text och presentationer och trivs att söka upp information. Vi tror nog också att du är en rätt nyfiken person. Precis som oss på Tre gillar du nytänkande och att arbeta i förändring och utveckling tillsammans med andra.

Ansök
Visst blir man sugen? Ansökan till rollen sker via denna annons (vi tar inte emot ansökningar per e-mail) och vi jobbar löpande med vår rekrytering. Sök idag!

Varmt välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://youtu.be/dynnu3S758c
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (10 dagar kvar)