Sourcing Manager till Tre

Sourcing Manager till Tre

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Sourcingteamet är vi som projektleder större strategiska inköp och stöttar våra chefer så att vår kvalitetssäkrade process följs. Vi tror på att förenkla och möjliggöra och till det behöver vi dig!

Som Sourcing Manager på Tre...
...ingår du i en grupp bestående utav tre kollegor som löpande arbetar med alla typer av inköp som behövs för att Tre ska kunna bedriva sin verksamhet effektivt, såsom ex. marknadsföring, digitala tjänster, finansiella tjänster, IT-relaterade inköp och större konsultuppdrag.

I din roll arbetar du självständigt med att koordinera, stötta och ge rekommendationer till beslutsfattare i hela organisationen avseende planering, upphandling och implementation. Med engagemang, erfarenhet och nyfikenhet lyssnar du in deras behov och förväntningar för att kunna stötta din motpart på bästa vis.

Teamet befinner sig också i början av en spännande förändringsresa med att utveckla vår funktion och tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en långsiktig och hållbar strategi för upphandlingar och leverantörssamarbeten. Då Sourcing är ett av fyra team inom Legal har vi även nära stöd av bolagets jurister.

Du kan se fram emot att
  • Få stora möjligheter att bredda dig inom din roll och vara med på Tres resa inom telekombranschen
  • Ingå i en lärande kultur och vi erbjuder dig en utmanande miljö där du lär dig nya saker varje dag
  • Jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser (jajamen, även 2022 är vi utsedda till en av de bästa av Great place to work)
  • Ha ett flexibelt arbetssätt som passar dina uppgifter, med vårt fina nya kontor som bas och utgångspunkt
Mer om dig
Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsexamen, samt ett par års erfarenhet av att självständigt driva projekt och upphandlingar inom indirekta kategorier. Det är en bonus om du har erfarenhet från strategiskt inköp inom IT. Vi ser också gärna att du har erfarenhet sedan tidigare att jobba mot ledningsgrupp och beslutsfattare i organisationen. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i skrift och tal då vi jobbar i en internationell miljö. Vidare har du goda kunskaper i Excel och Powerpoint.

Som person då? Jo, för att lyckas i rollen tror vi att du är härligt beslutsam och genom din kommunikationsförmåga är du van vid att leda en diskussion framåt och bygga relationer med organisationen och leverantörer. Det ligger i din natur att vara lyhörd för olika parters behov samt att vara tydlig i din kommunikation när du förmedlar kraven vidare på ett pedagogiskt sätt. Du är en challenger som lyfter dina egna idéer och lösningar. Du tar avstamp i ett strukturerat arbetssätt, men ser till att lösa problem på ett flexibelt sätt. Din analytiska förmåga är uppskattad vid de tillfällen när du behöver grotta ner dig i data för att hitta svar och lösningar.

Ansökan
Sugen, eller hur? Vi tar emot ansökningar via denna annons och flitiga som vi är, så jobbar vi löpande med vår rekryteringsprocess. Det betyder att tjänsten kan bli tillsatt redan imorgon, så tveka inte att visa ditt intresse så snart du har möjlighet.

Välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Marknadsföring, Mediaplanerare & Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tre.se
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (15 dagar kvar)