RAN Operationschef till Tre

RAN Operationschef till Tre

Valkommen till Tre, telekomaktören som alskar att utmana och utforska. Vi tror på laget fore jaget, vi vill ge dig ditt livs basta ledare, vi alskar olikheter, hatar orattvisor och vi appladerar bra resultat framfor langa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Vi på Treär inne i en mycket spännande och expansiv fas. Vi arbetar intensivt med att bygga 5G täckning för våra kunder och moderniserar samtidigt vårt radionät. Du får chansen att verka i en kulturmed "vill-och- kan -själv" -attityd och vi tar 100% ägarskap av vårt nät och den kvalitét vi erbjuder våra kunder.

Om rollen
Som RAN Operationschef leder du driften av radionätet tillsammans med ett mycket kompetent och erfaret team av ingenjörer. Vi arbetar i tätt samarbete med övriga delar av Tres nätorganisation.Vi ansvararför CM, PM och FM av Tresradioaccessnät i Sverige och Danmark. Vi konfigurerar, analyserar och fel-avhjälper våra RNCer(3G) och BTSer (3G, 4G, 5G). En viktig del är att se till att vi själva utvecklareffektiva verktyg för effektiv konfigurering och felavhjälpning av radioaccessnätet.
Du har övergripande personalansvar försex erfarna medarbetare i Sverige och två medarbetare i Danmark. Vidare ingår det i dina arbetsuppgifter att genomföra medarbetssamtal samt att skapa individuella utvecklingsplaner för dina medarbetare.

Vi erbjuder
  • Du får jobba tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor och medarbetare som känner stor stolthet i vårt uppdrag och som arbetar kontinuerligt med att leverera Sveriges mest driftsäkra mobilnät.
  • Med hjälp av engagerade medarbetare och ledare och tillsammans med vår interna utbildningsenhet ger vi dig verktygen att bli bäst på det du gör.
  • Vi är en trygg arbetsgivare, som tar väl hand om våra medarbetare, vilket märks av de utmärkelser som vi årligen får - åttonde året i rad vi vunnit topplacering i Great Place to Work.
  • Jobba på vårt kontor i 3Huset vid Avicii Arena i Globenområdet, som är byggt för Treornas kreativitet och arbetsglädje.
Vem du är
Som närvarande ledare och med coachande förhållningssätt får du dina medarbetare att växa och utvecklas. Du är skicklig på att skapa teamkänsla genom att engagera och arbeta tätt tillsammans med dina medarbetare.Vidare använder du din tekniska erfarenhet samt positiva och lösningsorienterade attityd för att på bästa sätt leda teamet och individernas utveckling.

Då drift är både händelsestyrt och rutin, gillar du "The heat of the moment", men strävar efter att skapa förutsägbarhet. RAN är ett område med många kontaktytor och därför ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att bygga kontaktnät. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i skrift och tal. Vidare har du ett par års erfarenhet av ledarskap samt erfarenhet av RAN. Det är en bonus om du har god förståelse för driftprocesser såsom CM, PM och FM.

Ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta rekryterande chef Tom Nyström på tom.nystrom@tre.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tre.se
Sista ansökningsdag 9 jan 2022 (31 dagar kvar)