Product Manager för B2B hos Tre

Product Manager för B2B hos Tre

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?
Vill du ta större ansvar, driva projekt och vill att beslutsfattande, produktledning och projektledning är ett självklart innehåll i ditt arbetsliv? Läs då vidare om hur vi på Tre nu söker vår nästa Product Manager, en unik plattform för dig som vill boosta karriären.

Som Product Manager på Tre
...ingår du i teamet för Business Product och ansvarar för våra hårdvaruprodukter såväl strategiskt som operationellt gentemot andra avdelningar. Du jobbar nära vårt Device-team och med partners för att hitta de hårdvarulösningar som passar bäst för Tres B2B-affär allt från kontantköp till leasing upplägg. Du ansvarar även för att ta fram och realisera Tres kampanjer mot våra företagskunder. Det här är viktigt för oss och du kommer därmed att axla en av de mest centrala rollerna för vår B2B-affär. Utöver ditt ansvar att skapa konkurrenskraftiga kampanjer, baserat på kund- och marknadsinsikter, så kommer du ofta analysera marknadsunderlag, projektleda nya initiativ – stora som små och ta fram kampanjer från idé till lansering. Därtill är du den som följer upp kvalitet, försäljning och kundupplevelsen. Arbetsuppgifterna är breda och innebär många kontaktytor internt på Tre där du bland annat på veckobasis har beslutsmöten med CFO och VD.

Vi brinner otroligt mycket för våra företagskunder, och vi är många intresserade Treor som vill ta del av din kunskap och insikter under vår gemensamma resa tillsammans. Du blir på många sätt en informell ledare som tar stort ansvar. Presentationsteknik, kommunikation och förmågan att inkludera andra är några områden som vi är vana att se våra Product Managers verkligen utvecklas inom.

Du kommer se fram emot att
  • Ha en av de mest centrala rollerna i Tres åtagande att fortsätta utmana telekommarknaden
  • Arbeta analytiskt, affärsnära, projektledande i en organisation där din output kommer märkas
  • Ingå i vårt team för Business Product där många stora ledare inom telekom haft sin bästa karriärsutveckling
  • Ha ett flexibelt arbetssätt som passar dina uppgifter med vårt fina nya kontor, 3hustet – byggt för oss Treor, som bas och utgångspunkt
  • Vara en del av Sveriges bästa arbetsplatser (jajamen, även 2022 är vi utsedda till en av de bästa av Great place to work)

Vem är du?
Här söker vi dig som har en akademisk examen och har några års arbetslivserfarenhet inom affärsutveckling, produktledning och/eller som managementkonsult. Du har god förståelse för och är naturligt nyfiken på alla delar i en kundresa. Vidare har du grundläggande teknisk förståelse, erfarenhet av analys och business case samt goda produktledaregenskaper. Därtill är skicklig på att driva frågeställningar i både projekt- och linjeform, vilket ställer stora förväntningar på din projekterfarenhet och ett strukturerat arbetssätt.

Som person är du engagerad, tydlig, driven och van att ta egna initiativ för att driva förbättringar. Rollen är bred och därför tror vi att du trivs att arbeta både strategiskt och operativt. Som affärsinriktad ser vi att du är analytisk och kan växla kreativitet med detaljer och förvaltning med innovation. En ödmjuk inställning och en mycket god kommunikativ förmåga är en förutsättning då du kommer att ha ett nära samarbete med olika delar av organisationen.

Ansök
Ja, vad säger du? Visst låter det trevligt? Sök idag så tar vi det därifrån! Ansökan till rollen sker via denna annons (vi tar inte emot ansökningar via mail).

Välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tre.se
Sista ansökningsdag 24 dec 2022 (21 dagar kvar)