Planner/Strateg till Creative Agency på Tre

Planner/Strateg till Creative Agency på Tre

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Creative Agency är Tres inhousebyrå och vi tror på kreativt ledarskap, starka team och en positiv utmanarkultur. Nu söker vi ytterligare en stjärna till vårt team.

Som vår Planner/Strateg...

...arbetar du med att driva det strategiska och kreativa insiktsarbetet på Tre Creative Agency. Du tar fram centrala och vägvinnande målgruppinsikter och bidrar till att utforma den strategiska riktningen och det kreativa ramverket på en övergripande varumärkes-och projektnivå.

Du fungerar som ett kreativt bollplank för att säkerställa att kreatörerna tar fram idéer som understödjer vår strategi och du hjälper team, stakeholders och uppdragsgivare att orientera sig i nya trender och konsumentbeteenden. I din roll kommer du vara med och driva kreativ utveckling tillsammans med teamet på Creative Agency och du utmanar för att höja kvalitén och effekten i kommunikationen vi gör.

Du kan se fram emot att
  • Delta i utvecklingen till att bli Sveriges bästa inhousebyrå
  • Bredd i projekt, både med extern och intern kommunikation men även interna utvecklingsprojekt
  • Ingå i en lärande kultur och fortsätta bygga din karriär i en miljö där du lär dig nya saker varje dag
  • Jobba på Tre där vi starkt tror på individens förmåga att leda sig själv och du styr din egen tid
  • Ha en plats på en av Sveriges bästa arbetsplatser (jajamen, vi är ett Great place to work 2022)
Mer om dig
Här söker vi dig som är van att arbeta nära kreatörer, kanske är du kreatör från grunden men utvecklat din roll på senare tid? Du har tidigare erfarenhet från en liknande roll inom planning och strategi samt har en utbildning inom planning, strategi eller marknadsföring. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byrå eller inhousebyrå sedan tidigare. Du är skicklig på att utmana idéer och komma med klok input utifrån ett kanaloberoende perspektiv. Du är även van att leda och ta hand om presentationer tillsammans med ditt team.

Som person är du nyfiken och lite av en visionär men det är också viktigt för dig att få ta ett helhetsgrepp och se resultatet av ditt arbete på nära håll. Du är en teamplayer som är en bra bidragare i projektgrupper men du har inte några problem att även arbeta självständigt. Du är duktig på att få med dig andra, presentera och sälja in dina idéer då du ständigt har ett utvecklings- och förbättringsfokus i det du tar dig an.

Ansök
Visst låter det trevligt? Ansökan sker via denna annons (vi tar inte emot ansökan per e-mail) och vi arbetar löpande med den här rekryteringen. Sök idag! Varmt välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://youtu.be/dynnu3S758c
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (7 dagar kvar)