Offering Manager

Offering Manager

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Vill du ta ansvar, driva projekt och vill att beslutsfattande, försäljning och projektledning är ett självklart innehåll i ditt arbetsliv? Läs då vidare om hur vi på Tre nu söker vår nästa Offering Manager, en unik plattform för dig som vill boosta karriären.

Som Offering Manager på Tre...

...ingår du i teamet för Product & Devices och ansvarar för att ta fram och realisera Tres kampanjer mot konsumentmarknaden vid t.ex julhandel, Black week och andra stora kampanjer. Du kommer därmed att axla en av de mest centrala rollerna för vår B2C-affär. Utöver ditt ansvar att skapa konkurrenskraftiga kampanjer, baserat på kund- och marknadsinsikter, så kommer du ofta analysera marknadsunderlag, projektleda nya initiativ – stora som små och ta fram kampanjer från idé till lansering. Därtill är du den som följer upp kvalitet, försäljning och kundupplevelsen. Arbetsuppgifterna är breda och innebär många kontaktytor internt på Tre där du bland annat på veckobasis leder beslutsmöten med CFO och VD.

Vår konsumentaffär är något vi brinner otroligt mycket för, och vi är många intresserade Treor som vill ta del av din kunskap och insikter under vår gemensamma resa tillsammans. Du blir en informell ledare som tar stort ansvar.

Du kommer se fram emot att
  • Ha en av de mest centrala rollerna i Tres åtagande att fortsätta utmana telekommarknaden
  • Arbeta analytiskt, affärsnära, projektledande i en organisation där din output kommer märkas
  • Ingå i vårt team för produkter & tjänster där många stora ledare inom telekom haft sin bästa karriärsutveckling
  • Ha ett flexibelt arbetssätt som passar dina uppgifter med vårt fina nya kontor, 3hustet – byggt för oss Treor, som bas och utgångspunkt
  • Vara en del av Sveriges bästa arbetsplatser (jajamen, även 2022 är vi utsedda till en av de bästa av Great place to work)
Vem är du?

Här söker vi dig som har en akademisk examen som civilekonom, civilingenjör eller motsvarande och har några års arbetslivserfarenhet inom affärsutveckling, sälj och/eller som managementkonsult. Du har god förståelse för och är naturligt nyfiken på alla delar i en kundresa. Vidare har du grundläggande teknisk förståelse, erfarenhet av analys, business case samt goda projektledarkunskaper. Därtill är skicklig på att driva frågeställningar i både projekt- och linjeform, vilket ställer stora förväntningar på din projekterfarenhet och ett strukturerat arbetssätt.

Som person är du engagerad, tydlig, resultatfokuserad och van att ta egna initiativ för att driva förbättringar. Rollen är bred och därför tror vi att du trivs att arbeta både strategiskt och operativt. Som affärsinriktad ser vi att du är analytisk och kan växla kreativitet med detaljer och förvaltning med innovation. En ödmjuk inställning och en mycket god kommunikativ förmåga är en förutsättning då du kommer att ha ett nära samarbete med olika delar av organisationen.

Ansök

Ja, vad säger du? Visst låter det trevligt? Sök idag så tar vi det därifrån! Ansökan till rollen sker via denna annons (vi tar inte emot ansökningar via mail).

Välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tre.se
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (32 dagar kvar)