Head of Data & Analytics till Tre

Head of Data & Analytics till Tre

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Data & Analytics-teamet på Tre har basen i att leverera affärsinsikter till verksamheten men också navet, hjärtat och pulsen när det kommer till att flytta fram positionerna för vad data och analytics gör för vår affär och våra kunders upplevelser. Vi har under de senaste åren tagit stora steg framåt, men också mycket spännande framför oss att ta tag i.

Är du den som ska ta oss till nästa nivå med att arbeta datadrivet och få hela organisationen på framgångståget? Nu söker vi Head of Data & Analytics.

Som Head of Data & Analytics

... leder du ett team av grymma Data Analysts. Vi bidrar i vår vardag med att ge proaktiva analyser till verksamheten, ha örat mot rälsen för att ha koll på vad som händer utanför våra dörrar och att gemensamt utmana hur datainsikter skapar affärsvärde. Vi drivs av att fortsatt arbeta framåtlutat och nära affären. Och där behöver vi dig. Ditt uppdrag som ansvarig för detta område, är att göra oss effektivare och mer träffsäkra i det vi gör. Vi ser till dig för att kratta manegen, paketera, tydliggöra och förklara våra produkter för organisationen. Du sitter i avdelningen Digitals ledningsgrupp och rapporterar till vår Chief Digital Officer, som sitter i den svenska ledningsgruppen.

Dina närmaste kollegor är smarta Treor som jobbar med olika verktyg inom analys, data mining, prediktiv modellering, textanalys och visualisering. Vi arbetar med verktyg så som SAS, R, SQL, Python och Google BigQuery. Andra avdelningar som vi har nära samarbeten med är bland annat BI-teamet, lojalitet, marknad, webanalys-teamet, kundtjänst och ledningsgrupper inom B2C, B2B och Hallon.

Och som ledare på Tre...

Kommer du att få leva upp till vår målsättning att ditt arbetslivs bästa chef, den har du på Tre. Det innebär att din ledarroll på Tre innehåller både utveckling, coachning och möjligheten att skapa trygga team som tillsammans utmanar både dig som chef och vår affär. Ditt uppdrag är att möjliggöra för ditt team att bli sitt bästa jag, som vågar utmana och tillsammans utvecklas och når nya nivåer.

Du kommer se fram emot att...
  • Axla ett affärsområde och team som är inspirerade och motiverade att utveckla hur hela Tre maximerar nyttjandet och potentialen i all vår data och analys i ett nära samarbete med affären
  • Ta ett ledaruppdrag som kommer utveckla och utmana dig i din chefsroll
  • Växa med uppdraget och flytta fram positionerna för Data & Analytics i takt med att organisationens behov växer
  • Vara en tydlig förebild genom ditt driv och ditt sätt att navigera i organisationen
Nog om oss, mer om dig

Först ut så tror vi att du har en bas inom data- och analysområdet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personalansvar och gillar att utmana dig själv i att utvecklas i ditt ledarskap. Är du analytiker ut i fingerspetsarna? Kanske! Men du är nog mer van att projektleda ett arbete, än att pilla med detaljerna själv. Du har gärna en bakgrund som tex. managementkonsult, då vi tror att du är van att snabbt sätta dig in i en ny utmaning och identifiera vägar framåt för att lösa den.

Eftersom du gjort det här i några år så tror vi att du är en fena på stakeholder management, med mycket god vana att få med dig personer som för första gången bekantar sig med insiktsdrivna affärsmodeller. För du är en nyfiken person, med en naturlig läggning för att lyfta på stenar och förstå när det finns något mer där under värt att gräva vidare efter.

Ansök

Ja, vad säger du? Visst låter det intressant? Ansökan sker via denna annons (vi tar inte emot ansökningar via e-mail) och vi arbetar löpande med vår rekrytering. Så tveka inte, sök idag!

Varmt välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tre.se
Sista ansökningsdag 11 nov 2022 (35 dagar kvar)