Account Manager till HEIDENHAIN Scandinavia AB, Stockholm

Account Manager till HEIDENHAIN Scandinavia AB, Stockholm

Your browser does not support the video tag.

Account Manager

Stockholm

HEIDENHAIN Scandinavia AB ska tillsätta en Account Manager med ansvar för östra Sverige.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager på HEIDENHAIN arbetar du aktivt med att utveckla och förvalta några av våra viktigaste kunder i Östra regionen. Du kommer arbeta konsultativt och projektinriktat mot våra kunder där du förväntas vara mer ute på fältet än på vårt huvudkontor i Stockholm. Du kommer även att bearbeta potentiella företag som du tillsammans med teamet har kartlagt som en framtida lönsam kund.

Kunderna som du skall bearbeta är OEM-företag, maskinåterförsäljare, servicebolag och slutkunder. Produkterna du säljer är olika typer av mätsystem, elektriska komponenter eller styrsystem. Läs mer om våra produkter på https://www.heidenhain.se/sv_SE/produkter/

"I vårt fortsatta bygge för framtiden, så är detta en roll för en person som verkligen vill utvecklas tillsammans med utvalda kunder. Den som har ett eget driv och ansvarskänsla kommer verkligen att få ett stimulerande jobb och stor frihet att kunna skapa sin egen framtid inom företaget."

Läs mer om vad Per Wincent har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/heidenhain

Vi erbjuder

Som medarbetare hos oss kommer du in i ett positivt och målmedvetet gäng med högt i tak. Vi erbjuder bra anställningsvillkor och kontinuerlig utbildning både internt och hos vårt moderbolag i Tyskland. För rätt person finns stora möjligheter att ta stort eget ansvar och utvecklas i ett expansivt företag. Du kommer att tillhandahållas tjänstebil, dator och mobil samt årliga pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag samt arbetstidsförkortning som sparas på din tidbank.

Din profil

Du är en affärsmässig självgående säljare och trivs med både uppsökande försäljning samt att utveckla befintliga konton. Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk försäljning mot OEM-företag. Önskvärt om du har erfarenhet av CNC styrda maskiner eller styrsystem men inget krav.

I övrigt har du erfarenhet och goda kunskaper av CRM system samt Officepaket, talar flytande svenska och engelska samt har B-körkort.

Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Basen för HEIDENHAIN:s verksamhet grundas på en kontinuerlig strävan efter tekniskt ledande produkter i kombination med pålitlig närvaro, nära kundrelationer och praktisk orientering. Vår kompetens inom området för längdmätning och vinkelmätning bevisas genom ett stort antal speciallösningar för våra användare. Till dessa räknas de mät- och testsystem utvecklade och byggda för många världsledande mätinstitut och vinkelgivarna för flertalet teleskop och satellitmottagningsantenner. Produkterna som finns som standard i HEIDENHAINs sortiment påverkas positivt av den erfarenhet som byggts upp i dessa projekt. Se mer om oss på www.heidenhain.se. Vid start kommer du tilldelas redan befintliga kunder, samt få en prospekteringslista med potentiella kunder som har stor utvecklingspotential.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknik, oem, account manager, utesäljare, fältsäljare, utesäljare, teknisk säljare