Sommarvikarie som Supply Planner

Sommarvikarie som Supply Planner

Vill du jobba tillsammans med några av Sveriges eller världens största varumärken som McDonalds, Espresso House, Subway, Pizza Hut & Vapiano?

Då är HAVI rätt arbetsplats!

- med driv och engagemang söker vi –

Till vår inköpsfunktion inom Trade-avdelningen söker vi en sommarvikarie för sommaren 2020. Inom funktionen arbetar 6 Supply Planners med ansvar för planering, avrop och administration av HAVIs in- och utflöden. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Tumba, söder om Stockholm.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Avrop/lagerstyrning till våra tre distributionscentraler
  • Leveransplanering från leverantörer i Sverige och utlandet
  • Säkerställa lagertillgänglighet
  • Leverantörskontakter, med såväl svenska som utländska leverantörer
  • Aktivt arbeta med och utvärdera omsättningshastighet
  • Artikelvård
Din bakgrund:

Vi söker en drivande person som aktivt kan delta i avdelningens arbete för att ha en effektiv försörjningskedja. Vi tror att du för tillfället genomgår eftergymnasial utbildning inom logistik och vill ta chansen att under en period tillämpa din teoretiska kunskap i praktiken.
Som person känner du stort engagemang och ansvar för våra kunder, gillar operativ puls och att få jobbet gjort. Vi värdesätter förmåga att både kunna arbeta självständigt och i grupp och i din roll kommer du vara spindeln i nätet i en stor logistisk verksamhet.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi förutsätter att du kan jobba heltid (40 tim/v) förlagt till ordinarie kontorstid under uppskattningsvis ca 8 veckor i sommar.

Vi erbjuder:

En tillfällig anställning i ett företag med högt tempo och tillväxt, god teamkänsla och goda utvecklingsmöjligheter. En sommarvikarietjänst ger dig alla möjligheter till att få omsätta teori i praktik och att kunna ge en bra erfarenhet att ta med till arbetslivet.
Vi verkar i en internationell miljö med starka varumärken, arbetar aktivt för att skapa mångfald och bra arbetsmiljö, samt erbjuder goda personalförmåner. Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan:

Vill du veta mer om jobbet ringer du Stefan Andersson, Havilog AB, 08-530 672 11. Din ansökan med personligt brev och CV mailar du till jessica.blomster@havi.comsenast den 1april 2020
Intervjuer genomförs löpande varför du inte bör vänta med din ansökan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Supply chain manager, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.havi.com/
Sista ansökningsdag 5 maj 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HAVI Sverige är en logistikleverantör med kunder som McDonald's, Espresso House, Subway, Pizza Hut & Vapiano, där McDonald's är den största kunden. Som logistikpartner till McDonald´s förser vi året runt ca 200 restauranger med alla varor som behövs för att de skall kunna servera sina gäster. HAVI-koncernen bedriver distribution, logistik och service för bland annat McDonald´s i över 30 länder och till ca 8 000 leveransställen. I Sverige omsätter verksamheten ca 2,2 mdr kronor och har ca 200 anställda. Huvudkontoret ligger tillsammans med vår distributionscentral i Tumba och vi har även distributionscentraler i Göteborg och Malmö.