Säljare Foodservice

Säljare Foodservice

Säljare Foodservice

Region Stockholm / Östergötland


Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss på Haugen-Gruppen och berika matkulturen i Sverige! Haugen-Gruppen marknadsför och säljer internationellt starka varumärken som berikar matkulturen i Sverige, Norge, Finland och Danmark med internationella smaker och trender. Vår målsättning är att vara ledande i att introducera och vidareutveckla spännande varumärken för både dagligvarumark-naden, restaurang och storhushåll. Haugen-Gruppen är idag distributör för bland andra Twinings te, Heinz, Caj P grillprodukter, Blue Dragon asiatiska produkter, Patak's indiska produkter, Törsleffs, Green Choice, Mission Tortillas, Lucullus Sambal Oelek, Sweet Baby Ray, Ryvita knäckebröd med fler. Försäljningen sker via ICA, Coop, Axfood, Bergendahl, Runsven mfl samt genom de olika restauranggrossisterna Martin & Servera, Menigo, Svensk Cater mfl.

Haugen-Gruppen består i Sverige av en organisation om ca 75 personer. Haugen-Gruppens svenska huvudkontor är beläget strax norr om Norrköping. Vår VD är på plats sedan slutet av 2016 och har en tydlig vision att vara ledande när det gäller att introducera och vidareutveckla spännande varumärken för både livsmedelsmarknaden, restaurang och catering, strävar efter marknadsledande inom alla sina kategorier. Haugen-Gruppen präglas av en familjär stämning med bra arbetsklimat och trevlig atmosfär. Du får arbeta i ett företag med starka och välkända varumärken. Våra värderingar är viktiga för oss och du delar dem med oss "Entreprenörskap - Flexibel - Snabb - Ansvarstagande". Kort och gott vi erbjuder spännande utmaningar i en dynamisk miljö!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga mål är att öka Haugen-Gruppens lönsamhet och tillväxt på nya och befintliga kunder i ditt distrikt. Foodservice region Stockholm / Östergötland innefattar för närvarande Stor Stockholm, Södermanland och Östergötland. Där du skapar efterfrågan på våra produkter hos privata, offentliga kunder och grossister. Du utgår ifrån hemmet som är någonstans i din region. Du planerar och besöker kunder i distriktet, presenterar och säljer våra varor. Deltar på grossistmässor, fack- och branschmässor samt event och konferenser. Du genomför provluncher och inspirationsmatlagning hos kunder och grossister, följer upp upphandlingar och avtal samt rapporterar in ditt arbete via CRM-system.

Vi söker dig som
  • Har passion för mat och erfarenhet från en liknande roll inom Foodservice / Restaurang & Storkök
  • Har tidigare erfarenhet av rollen som Säljare med förhandlingsvana
  • Är van vid förhandlingar med stora kunder
  • Är van att arbeta med en god planering och struktur
  • Har god ekonomisk och analytisk förmåga
  • Är initiativrik och självgående
Eftersom du arbetar med stor handlingsfrihet är du van vid det och du ligger alltid ett steg före i att lösa de problem som uppstår. Din goda kommunikativa förmåga kännetecknas av lyhördhet för kundens behov, såväl de som de känner till och de som du väcker. Du strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt med kontinuerlig dokumentation i vårt CRM-system. Du bidrar aktivt med det du gör och kan, du är självgående, stabil och trygg i dig själv. Inom Foodservice har vi gott kamratskap där du som matälskande teamplayer passar in.

Vi erbjuder dig
  • Ett stimulerande och utvecklande arbete i ett växande bolag
  • Engagerande och härliga kollegor med gemensamt fokus
  • Ett arbete med starka varumärken som många kan relatera till
  • Goda utvecklingsmöjligheter både personligt och i din yrkesroll
Haugen-Gruppen präglas av en familjär stämning med bra arbetsklimat och trevlig atmosfär. Du får arbeta i ett företag med starka välkända varumärken som alla kan relatera till. Det som räknas hos oss är att få saker gjorda. Hos oss är det nära till beslut, varje medarbetare tar ansvar, uppnår goda resultat och antar utmaningarna vi har. För oss är det viktigt att agera med Entreprenörskap på ett Flexibelt och Snabbt sätt med ett stort Ansvarstagande, där passionen till mat och dryck står i centrum, det gör att vi kan erbjuda dig en spännande dynamisk miljö.

Kontakta oss
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Vik, HR manager, 0730-499 101. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök därför snarast möjligt med CV och personligt brev.

Läs mer om oss via www.haugen-gruppen.com Missa inte den här chansen att utveckla våra Foodservice-affärer i Stockholm och Östergötland!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 5 juli 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!