Säljare - Dagligvaruhandeln

Säljare - Dagligvaruhandeln

Säljare inom dagligvarubranschen

med placering Stockholm

Har du erfarenhet från försäljning och vill jobba med välkända svenska och internationella varumärken inom dagligvaruhandeln?

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande och utvecklande arbete där du som säljare har stor möjlighet att påverka dina resultat och din framgång. Du ansvarar för ett eget distrikt där du är vår ambassadör mot alla livsmedelskedjor i Sverige. Det är ett arbete med stor frihet under ansvar. Du får jobba med välkända svenska och internationella varumärken. Du blir del av en gemenskap i ett glatt sälj- och marknadsgäng där vi tycker att det är lika viktigt att arbeta hårt som att ha roligt.

Haugen-Gruppen präglas av en familjär stämning med bra arbetsklimat och trevlig atmosfär. Våra värderingar är viktiga för oss och vi erbjuder spännande utmaningar i en dynamisk miljö.

Det som räknas hos oss är att få saker att hända. Hos oss är det nära till beslut och varje medarbetare tar ansvar och bidrar till att anta utmaningarna och uppnå goda resultat. Du kommer att arbeta i en miljö där dina idéer hörs, där det finns möjlighet att lära sig nya färdigheter och där målet alltid är att "berika matkulturen i Sverige".

Dina arbetsuppgifter är att:
  • Skapa, utveckla och vårda nya och befintliga kundrelationer
  • Optimera produkternas placering i butiken
  • Presentera och sälja in kampanjer och nyheter
  • Informera och ge våra kunder bästa möjliga service
  • Skapa säljfrämjande åtgärder i butiken
Dina erfarenheter
För att lyckas i rollen ser vi att du har lägst gymnasiekompetens och du har några års säljarerfarenhet med goda resultat. Att ha arbetat inom dagligvaruhandeln är meriterande, du är van vid ett digitalt arbetssätt och har god vana i Officepaketet. B-Körkort är ett krav.

Dina egenskaper
Din personlighet är mycket viktig för oss. Du har ett trevligt och lättsamt sätt och uppfattas som lyhörd och har förmågan att se våra kunders behov i kombination med din starka drivkraft att lyckas. Du är van vid ett självständigt arbete som du planerar och strukturerar upp på ett tydligt sätt och du trivs ute på fältet. Självklart är du matintresserad och öppen för nya influenser.

Kontakta oss
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Dick Holmdahl på Haugen-Gruppen AB, telefon
070-600 70 85. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför snarast möjligt med CV och personligt brev. Läs mer om oss via www.haugen-gruppen.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Haugen-Gruppen AB marknadsför och säljer internationellt kända varumärken till svensk dagligvaruhandel samt restaurang- & storhushåll. Tillsammans med våra norska, danska, finska och isländska systerföretag bearbetar vi den nordiska marknaden. I Sverige är vi drygt 70 personer och huvudkontoret ligger i Norrköping. Några av våra kända varumärken är Twinings te, Caj P grillprodukter, Blue Dragon asiatiska produkter och Breton smörgåskex. Mer information om företaget återfinns på www.haugen-gruppen.se

Sökord: Säljare, Utesäljare, Fältsäljare, Regionsäljare, Distriktsäljare, Area Manager, Area Sales manager, Account Manager, Distriktschef, Konsulent, Representant
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 22 juli (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!