Key Account Manager

Key Account Manager

Tiderna till trots ser HARTING goda möjligheter framöver. Detta i kombination med stora pågående projekt, behövs nu organisationen förstärkas med en Key Account Manager att bidra till vår framgång. Är du en person som vill avancera inom försäljning av tekniskt kvalitativa och innovativa produkter, med fokus på projektutveckling, då kan detta vara möjligheten du väntat på.

I rollen som KAM har du några av de främsta svenska bolagen i din portfölj, mestadels inom tillverkningsindustrin. Med hög närvaro kommer du aktivt arbeta med att utveckla kunderna och hålla dig uppdaterad om aktuella projekt. Med stor förståelse för projektförsäljning förväntas du tillföra kunskap och idéer om hur HARTINGs produktportfölj på bästa vis kan användas. Utifrån kundens behov kommer du tillsammans med produktionen i Tyskland skräddarsy tekniska lösningar och anta en rådgivande funktion gentemot kund. Därav är vikten av relationsskapande både internt och externt centralt. Du blir en viktig komponent i vår organisations fortsatta utveckling.

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har både en teknisk och en kommersiell bakgrund, samt viss kunskap om branschen i helhet. Som person är du team-orienterad, drivs av att skapa resultat och har god förståelse för värdeskapande gentemot kunder och företag i allmänhet. Du ser möjligheter och har ett lösningsorienterat mindset.

För övrigt är du flytande i engelska och har körkort, samt så är kunskaper i CRM Microsoft ett plus, dock inget krav. Du kommer utgå ifrån vårt kontor i Alviks strand och rapporterar till Managing Director Norden.

Hos oss får du en intressant och inspirerande position i en internationell miljö, där vi tillsammans arbetar med att skapa värde för våra kunder. Som framtidsbolag finns det även goda möjligheter att avancera ytterligare inom organisationen. Vi erbjuder lön i motsvarighet till kvalifikationer och erfarenhet +bonus. Du får tjänstebil, pension, samt övriga förmåner såsom friskvård.

Var god skicka in din ansökan senast den 11 oktober 2020, intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Renegade Rekrytering. Har du frågor kontakta Rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-95 5668. Välkommen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RENEGADE REKRYTERING
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HARTING AB är koncernens svenska gren. Vi marknadsför HARTINGs breda program på den svenska marknaden med tonvikt på affärsområdet Connectivity & Networks. Sortimentet omfattar bland annat elektriska och elektroniska kontaktdon, kablage, bakplan och nätverkskomponenter. Vi har huvudkontor i Stockholm och säljkontor i Göteborg.

HARTING worldwide har sammanlagt 5300 medarbetare och 44 säljkontor runt om i världen med en omsättning på 750 miljoner euro. HARTING grundades 1945 i Tyskland och är till hundra procent ett privatägt bolag med visionen att " Shape the future with technologies for people."