Försäljningsingenjör till HARTING

Försäljningsingenjör till HARTING

Är du en affärsdriven person med ett tekniskt intresse som är redo att utvecklas inom försäljning? Vill du representera ett kvalitativt och innovativt produktsegment gentemot medelstora kunder i regionen Stockholm/Mälardalen? Rollen som Försäljningsingenjör hos HARTING är både varierande och utmanade, detta på ett växande internationellt bolag med goda framtidsutsikter. Är du vår nya kollega?

Som Försäljningsingenjör kommer duskapa långsiktiga kundrelationer genom personliga besök och hitta bästa möjliga lösningar utefter behovsanalys. Du förväntas hålla dig uppdaterad om aktuella projekt samt arbeta aktivt med olika aktörer både externt och internt. Utbildningar hos kund och medverkan på mässor både i Sverige och internationellt är också en del av uppgifterna.

Din bakgrund och kompetens:
  • Du är flexibel, lyhörd, driven och brinner för att göra affärer
  • Du har god teknisk förståelse och viss kunskap om branschen i helhet
  • Du har teknisk bakgrund, Maskiningenjör el. dylikt med påbyggnad inom exempelvis företagsekonomi
  • Du har minst några års arbetslivserfarenhet efter examen
  • Din engelska är flytande i både tal och skrift
  • Ditt mindset, personlighet och inställning är viktigt hos oss
Vi erbjuder fast lön + bonus, tjänstebil + övriga förmåner. Det finns även goda möjligheter att avancera ytterligare inom organisationen. Du kommer utgå ifrån vårt kontor i Alviks strand och rapportera till Försäljningschef.

HARTINGs framstående utbud av produkter och lösningar omfattar kontakter, anslutningsteknik och nätverkskomponenter och produkterna ansluter maskiner och anläggningar via data, signal och el. HARTING AB är koncernens svenska gren. Vi är 10 medarbetare i Sverige idag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RENEGADE REKRYTERING
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (9 dagar kvar)