Lönespecialister till stort modebolag!

Lönespecialister till stort modebolag!

Nu söker vi tre lönespecialister till vår kund som är ett av världens största modebolag. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid och sträcker sig till september 2020 med chans till förlängning. Du kommer vara placerad på deras kontor i Liljeholmen.

Ditt uppdrag

Ta vara på chansen och arbeta på en arbetsplats som många drömmer om! I den här rollen kommer du tillsammans med dina kollegor hantera det löpande lönearbetet på avdelningen i kundens lönesystem HRM. I rollen ingår en hel del kontakt och support till medarbetare i lönerelaterade frågor. Du kommer rapportera till din teamledare och ingå i antingen butiks/lager-gruppen eller tjänstemannagruppen. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:
  • Korrigering av lön i HRM
  • Stansning av kontrakt och hantera interna flyttar
  • Göra extra utbetalningar
  • Svara på inkomna mail och samtal från medarbetare
Din profil

Kulturen hos vår kund präglas av öppenhet, driv och positivitet. Därför tror vi att du har de egenskaperna samtidigt som du brinner för lön! Du trivs bra i samarbetet med andra men har även förmågan att arbeta självständigt. Det är även viktigt att du är mycket noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Vidare har du en ambition att alltid ge service i världsklass!

För att klara av arbetsuppgifterna tror vi att du har en utbildning inom lön eller motsvarande praktisk erfarenhet. Erfarenhet av HRM är inget krav men vi ser gärna att du är systemvan och snabblärd! Vidare har du arbetat med lön från ax till limpa och brinner för ditt yrke!

När du blir en av oss

Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Parastoo Afsharian (parastoo.afsharian@wise.se, 070- 713 00 48) och Malin Andersson (malin.andersson@wise.se, 073- 674 62 26). Konsultchef är Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se, 073- 515 31 83)

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Hoppas vi hörs!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Konsult, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Frilans
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)