Lönespecialist med ekonomikompetens & driv till H&H Group

Lönespecialist med ekonomikompetens & driv till H&H Group

Om verksamheten
H&H Group AB samlar Sveriges främsta kommunikationskompetens i 18 ledande byråer: Hallvarsson & Halvarsson, Intellecta Corporate, Comprend, Jung, Creo, Berntzon Bylund, Springtime, Mindmakers, Bysted, U.N. Reel, Wonderland, Involve, Socialminds, Hilanders, Tomorrow, Identx, Savvy och Consilio. I gruppen arbetar mer än 450 konsulter med att bistå kunder i över tio länder från våra kontor i Stockholm, Linköping, Malmö, London och Shanghai. För mer information se Halvarssongroup.com.

Arbetsbeskrivning
Vill du fortsätta att utvecklas i din roll som Lönespecialist och samtidigt utvecklas inom redovisning? Om du ser fram emot att göra det i en av Nordens största kommunikationskoncerner som befinner sig i en stark expansiv fas är detta tjänsten för dig! Du rapporterar till Group CFO och ingår i ett team om 7 personer. Du kommer att ansvara för enklare redovisning i ett av våra bolag samt hantera ca 300 löner för 6-7 bolag.

I övrigt kommer dina arbetsuppgifter framförallt att innebära;
  • Ansvara för löner och pensioner i flera av våra bolag.
  • Vara koncernens "super user" och svara på lönerelaterade frågor från övriga ekonomer.
  • Vara projektledare vid byte av lönesystem i dotterbolagen.
  • Tillsammans med vår andra "super user" driva den digitala utvecklingen av lönefunktionen.
  • Löpande redovisning, avstämning av konton samt bokslutsarbete för ett av våra bolag.*
  • Vara behjälplig med diverse ekonomirelaterade frågor som förekommer på en ekonomiavdelning under expansion.
  • Ge support avseende lönerelaterade frågor till övriga avdelningar och bolag inom koncernen.
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat som lönespecialist i ett antal år. Du har arbetat med hela flödet och känner dig självständig i hela löneprocessen från ax till limpa. Du har förmodligen en ekonomisk utbildning från gymnasium, yrkesutbildning eller högskola alternativt arbetserfarenhet från det ekonomiska. Du har goda kunskaper i Excel och lönesystemet Agda. Har du tidigare erfarenhet av kollektivavtal är detta meriterande och förmodligen har du erfarenhet av några ekonomisystem sedan tidigare (H&H Group arbetar i ekonomisystemet Marathon).

Som person söker vi dig som har ett driv, är flexibel och som är en god kommunikatör både internt och externt. Du har ett mycket gott ordningssinne och levererar i tid. Du är noggrann, strukturerad, nyfiken och ansvarsfull. Du är prestigelös, serviceinriktad och tycker om att hjälpa andra. Det är viktigt att du är en teamspelare, bidrar med positiv energi och trivs både med förändring och digitalisering. Vi är ett glatt gäng och ser därför gärna att du har nära till skratt.

Du erbjuds
En bred och varierande roll i ett positivt ekonomiteam. Ett roligt och omväxlande arbete i en stimulerande miljö på H&H Group ABs fina kontor på Sveavägen 20 i Stockholm. Dina framtida kollegor brinner för ekonomi och har en hög servicenivå. Här finns stora utvecklingsmöjligheter för den som vill och du ansvarar själv för din egen vardag. I denna rekrytering samarbetar H&H Group med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 31 dec (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.