Säljledare till Höganäs Kakel i Stockholm

Säljledare till Höganäs Kakel i Stockholm

Kort om tjänsten

Höganäs Kakel storsatsar för framtiden!
Nu förstärker vi organisationen med positiva, affärsmässiga och drivna medarbetare. Vi söker en erfaren och engagerad säljledare för vår region i Stockholm. Som säljledare kommer du även att ansvara för försäljningen till våra största kunder inom byggbranschen.

Om verksamheten

Höganäs Kakel har funnits i Sverige sedan 1886. Med stolthet över vårt arv älskar vi kakel och klinker i alla dess former!

Från nio Kakelcenter i Sverige levererar vi keramiska golv- och väggplattor som kännetecknas av naturliga råvaror, energisnål produktion, minimal miljöpåverkan och möjlighet till fullständig återanvändning eller återvinning. Höganäs Kakel ingår idag i Ricchetti Group, en av Europas ledande koncerner inom byggkeramik med egen tillverkning i Italien och Portugal. Sedan 2018 har QuattroR stigit in som huvudägare. Vi är en ledande aktör i branschen, men vill växa ytterligare och med stora möjligheter att kontinuerligt designa och producera spännande nyheter blickar vi mot framtidens behov och drömmar. Här finns passion för material och stor omsorg om estetik, miljö och kvalitet.
Läs mer om företaget här:
www.cchoganas.se

Mer om tjänsten

Höganäs Kakel är inne i en mycket expansiv fas och vi genomför en nystart av hela verksamheten. Du kommer vara en viktig del i vår resa och tack vare dig kommer hela teamet i Stockholm vara engagerade i att nå sina mål. Du coachar och motiverar säljarna i Stockholm, du stöttar teamet och ger dem verktygen för att lyckas. I ditt ansvar ligger att leda försäljningen av ett team på sju säljare. Du leder försäljningen med hjälp av uppsatta mål och KPI:er och bygger ett vinnande team. Du kommer att ansvara för våra viktigaste kunder och kundbesök är en del av dina arbetsuppgifter.

Din profil

Du arbetar troligen som säljledare eller försäljningschef idag och är van vid att bearbeta kunder inom byggbranschen. Med din relativt långa erfarenhet som ledare är du prestigelös och trygg i rollen. Vi söker dig som kan entusiasmera teamet och har förmågan att få ihop hela gruppen. Du trivs med att göra affärer med lite större kunder och du har ett förtroendeskapande förhållningssätt. Företagets ledord är passion, prestigelöshet och struktur, detta är något vi vill ska stämma in på dig. Du har minst fem års erfarenhet som säljledare eller försäljningschef. Du är affärsmässig, har fokus på att driva ditt affärsområde framåt samt har god kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.

Känner du att beskrivningen passar in på dig? Välkommen att söka tjänsten som Säljledare hos Höganäs Kakel

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 17 juli. Tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 1 aug 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.