Butikssäljare till Höganäs Kakel

Butikssäljare till Höganäs Kakel

Kort om tjänsten

Med placering på Höganäs KakelCenter i Bromma arbetar du i butiken och kommer att sälja lösningar till såväl proffskunder som privatkunder. Dina kunder är byggföretagare, plattsättare och privatkunder. Du kommer främst att arbeta i butiken i Bromma, men även i butikerna i Årsta och Danderyd. Det viktigaste för den här rollen är att du älskar försäljning och har några års erfarenhet av det.

Om verksamheten

Höganäs har funnits i Sverige sedan 1886. Med stolthet över sitt arv älskar man kakel och klinker i alla dess former!

Från 9 KakelCenter i Sverige levererar man keramiska golv- och väggplattor som kännetecknas av naturliga råvaror, energisnål produktion, minimal miljöpåverkan vid användning och möjlighet till fullständig återanvändning eller återvinning.

CC Höganäs Byggkeramik AB ingår idag i Ricchetti Group som är en av Europas ledande koncerner inom byggkeramik med egen tillverkning i Italien och Portugal. Sedan 2018 har QuattroR stigit in som huvudägare.
Företaget är ledande men vill växa ytterligare och med stora möjligheter att kontinuerligt designa och producera spännande nyheter blickar man mot framtidens behov och drömmar. Här finns passion för material och stor omsorg om estetik, miljö och kvalitet.
Läs mer om företaget här: www.cchoganas.se

Mer om tjänsten

På Höganäs KakelCenter i Bromma finns en proffsbutik och ett showroom där både privatkunder och proffskunder kommer in. Här arbetar 6 personer. Du kommer främst att arbeta i butiken Bromma, men vissa dagar kommer din arbetsplats att vara butiken i Årsta eller Danderyd. I tjänsten ingår att arbeta i butiken varannan lördag. Tjänsten är en 75% tjänst. Den exakta arbetstiden kommer du att bestämma ihop med den ansvariga butikschefen, viss flexibilitet finns.
I rollen som butikssäljare möter du våra viktiga kunder, både proffs och privatkunder. Du säljer tekniska lösningar till proffskunder och lite mera designlösningar till privatkunder.
Andra områden du kommer att arbeta med är bl.a orderläggning, offerter och uppföljning av kunder. Påfyllning av varor kommer vara en naturlig del i dina arbetsuppgifter.
När du börjar oss, ser vi till att utbilda dig i våra produkter och tätsystem.

Din profil

Du älskar att sälja och har kanske jobbat i någon form mot bygg. Du har under några år arbetat med försäljning, kanske som innesäljare eller i butik. Det är en fördel om du har en viss kunskap och känsla för bygg, men det är inget krav. Det viktigaste i den här rollen är att du kan och gillar försäljning. Du är en person med skinn på näsan och har ett härligt engagemang i det du gör. Vi ser gärna att du har B-körkort.
Här finns din chans att bygga upp en strålande säljkarriär

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 10 februari Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jerker Larsson på Dreamwork 070-5129788 alternativt jerker.larsson@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Jerker Larsson
Telefon 070-512 97 88
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 5 feb 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.