Assistent område Mätningar

Assistent område Mätningar

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla våra skräpmätningar. Mätningarna är ett nyckelområde som genererar kunskap för ett systematiskt och faktabaserat arbetssätt.

Vår målsättning är att alla Sveriges kommuner ska genomföra skräpmätningar och du blir en del i det team som ska få det att hända. En viktig del av arbetet är att sälja, organisera och administrera skräpmätningarna. Det är därför viktigt att du är utåtriktad och tycker om att ha många kontaktytor samt trivs med att prata inför grupper.

Du kommer att vara med från början i processen med att planera och bestämma vad vi ska göra men också vara delaktig i utförandet. I uppdraget ingår både att du ger stöd och vägledning till våra kunder och partners men också analys och uppföljning.

I rollen som assistent område mätningar rapporterar du till Verksamhetschef Skola & Kommun
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hsr.se
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

<p>Vi är 25 personer som arbetar med att förändra normer i Sverige. Vår vision är "ingen skräpar ner". I ljusa lokaler, med matta av havsplast och lampor av PET-flaskor jobbar vi aktivitetsbaserat med miljöfrågan i centrum.</p>

<p>Genom att vara relevanta, aktuella och kompetenta skapar vi

förtroende och sprider <b>kunskap</b> som

leder till förändring.<b>Tillsammans</b>

skapar vi en inkluderande och positiv gemenskap där mångfald och öppenhet är

självklart och där vi hjälper varandra. Genom att vara nyfikna, drivande och modiga skapar vi <b>engagemang</b> och inspirerar varandra och

omvärlden</p>

<p>Tjänsten är placerad i Liljeholmen, Stockholm.</p>