Head of SME Sales på Hästnet

Head of SME Sales på Hästnet

Head of SME Sales till Hästnet

Hästnet växlar upp! Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken?

Hästnet.se har funnits sedan 2003 och är idag Sveriges i särklass största köp- och säljsida för hästar och relaterad utrustning med mer än 400,000 unika besökare och med mer än 2 miljoner besök per månad.

Vi letar nu efter en driven hunter som kommer förstärka vårt säljteam mot annonsörer som är intresserade av att nå Hästnets köpstarka och engagerade målgrupp. Som säljare på Hästnet får du också möjlighet att vårda Hästnets redan etablerade relationer med befintliga kunder inom hästvärlden.

Hos oss blir du en del av ett ungt och ambitiöst team med kraftiga tillväxtplaner! Läs mer här: https://www.breakit.se/artikel/15115/blocket-for-hastar-hastnet-uppkopt-av-tunga-techinvesterare

Om Rollen

Rollen är dynamisk och du ansvarar för hela säljprocessen, från prospektering till möte, avslut och uppföljning. Du ansvarar för att utforma erbjudandet mot kunderna och återrapporterar kunders behov till produktutvecklings- och marknadsteamet så att vårt erbjudande till kunderna hela tiden kan bli bättre. Produkterna är dels display-annonsering men också medlemskap i Hästnets företagsregister där företag kan profilera sig mot hästsverige.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning med goda resultat samt har arbetat med relationsbaserad försäljning över telefon och i personliga möten tidigare.

Specifikt letar vi efter en säljare som:
   • Är resultatorienterad och motiveras av att slå målen varje månad
   • Vana av att jobba i ett säljteam
   • Van att jobba med uppföljning och sammanställning av statistik
   • Arbetar självständigt
Erfarenhet från hästbranschen är meriterande. För rätt person och resultat finns möjligheten att få mycket god kompensation.

Vi intervjuar löpande och du är varmt välkommen att ansöka!
Mer info
Kontaktperson Axel Lagercrantz
Telefon 0708932475
Email Mejla Axel Lagercrantz
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://nya.hastnet.se
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HästNet startade 2003 i Lindesberg och har sedan dess vuxit fram till att bli Sveriges ledande sida för hästintresserade. Idag är Hästnet Sveriges i särklass största marknadsplats för allt som är hästrelaterat med mer än 20,000 aktiva köp- och säljannonser. Dessutom samlar vi ridsportssverige i vårt företagsregister med fler än 2,000 deltagande företag .

Ridsport är en av Sveriges största sporter med fler än 500,000 utövare. Som annonsörer på Hästnet når ni en köpstark och engagerad målgrupp som i regel spenderar en stor del av sin tid och inkomst på sitt hästintresse.