Montör till Hällde!

Montör till Hällde!

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Vill du arbeta som montör och har erfarenhet från tidigare? Vill du arbeta hos ett företag där man värdesätter kunskap, erfarenhet samtidigt som den individuella prestationen är viktig. Då kan tjänsten som montör till vår samarbetspartner vara rätt för dig!

Vi söker åt Hälldes räkning en montör till produktionen. Hällde tillverkar och utvecklar matberedningsmaskiner som används på bland annat restauranger, i storkök och bland snabbmatskedjor. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta att plocka material, läsa beskrivningar och montera ihop maskiner av olika slag.

Du erbjuds ett arbete på ett seriöst bolag som ligger i framkant i sin bransch. Du får direkt komma in i hetluften och vara med och bidra till Hälldes fortsatta tillväxt. Du blir anställd av PerformIQ som är ett auktoriserat bemanningsföretag med stor chans till vidareanställning direkt hos kund.

Personprofil

Tjänsten passar dig som vill hitta en långsiktig arbetslösning inom montörsyrket. Det är av största vikt att du är noggrann och strukturerad, men ändå kan arbeta effektivt och leverera högsta kvalité. Du behärskar ritningsläsning, är självgående och trivs med att ta egna initiativ i ditt arbete.

För att lyckas i rollen som montör ser vi gärna att:
  • Du har erfarenhet från montörsyrket
  • Du är ansvarsfull och driven i ditt arbete
  • Du har gymnasiekompetens
Meriterande om du har kunskaper inom el.

Övrigt

Start: juni
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Mån-fre 07-00
Plats: Skalholtsgatan 4, Kista

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ och uthyrd till Hällde.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: säljare, innesäljare, mötesbokare, hälsa, träning, account manager,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 4 juni 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med 80 års erfarenhet och antal viktiga patent är HÄLLDE ett av världens ledande företag inom utveckling och tillverkning av matberedningsmaskiner för professionellt bruk. HÄLLDE är ett välkänt varumärke och specificeras ofta av storkökskonsulter över hela världen. Vår vision är att erbjuda en förenklad, säker och lustfylld tillvaro i världens alla professionella kök. Cirka 85% av HÄLLDEs produktion exporteras över hela världen och distribueras av 200 representanter i 80 länder och på alla kontinenter!

Läs mer på https://www.hallde.com/sv/