Kundservice / Teknisk support inom bygg / Heltid

Kundservice / Teknisk support inom bygg / Heltid

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en teknisk support som kan komma in och stötta teamet som idag består av 3 personer.

I rollen som teknisk support får du möjligheten att på bästa möjliga sätt ge kunderna rekommendationer och stöd tidigit i projektet. Du arbetar med stöd av Gyprocs gedigna tekniska dokumentation samt kollegor på teknisk support.

Som tekniskt support kommer dina främsta uppgifter vara:
  • Vara första kontakt på telefonsupport för externa kunder. (till din hjälp finns ytterligare expertis)
  • Hantera inkommande mail till teknisk support.
  • Vägleda kunderna om produkter och tjänster tidigt i byggfasen.
  • Stötta säljarna på Gyproc i deras projekt.
Din profil

Vi söker en serviceinriktad person med tidigare erfarenhet från byggbranschen. Tidigare erfarenheter från byggbranschen är meriterande och något vi värderar högt. Vi söker en självständig person som kan komma in och ta ett stort ansvar men samtidigt vara en teamplayer och som kan vara inkluderande och behjälpligt mot andra. Du kommer sitta tidigt i supportkedjan och besitter en viktigt roll i företaget.

I början av din inlärningsperiod kan resor förekomma för att på ett så snabbt och effektivt sätt komma in i rollen. Tjänsten är ett konsultuppdrag till september vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 feb (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gyproc erbjuder kompetens och flexibla lösningar för ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö. I samarbete med våra kunder och partners utvecklar och levererar vi innovativa, säkra och hållbara lättbyggnadssystem , främst för innerväggar, ytterväggar och undertak. Våra system bygger på gips och stål som är 100 procent återvinningsbara. Gyproc är en affärsenhet inom koncernen Saint-Gobain.