Gymgrossisten söker norsktalande Site Manager till sitt kontor i Stockholm

Gymgrossisten söker norsktalande Site Manager till sitt kontor i Stockholm

Tjänstebeskrivning

Brinner du för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? Vill du driva, utveckla och optimera Gymgrossistens e-handel mot den norska marknaden? Sök då omgående till HSNG, Health and Sports Nutrition Group, Nordens ledande företag inom försäljning av kosttillskott!

I rollen som Site Manager är ditt ansvar att se till att sajten har korrekt, säljande och uppdaterad information för att förbättra kundupplevelsen. Du är en av tre Webbsite Managers och ansvarar för att driva försäljningen online samt allt innehåll på Gymgrossistens norska hemsida. Vidare arbetar du aktivt med konkurrensbevakning för att hålla dig uppdaterad om vad som händer på den norska marknaden inom branschen. Du rapporterar till Sales Manager.

Du kommer även att:
  • Rapportera och analysera nyckeltal.
  • Vara delaktig i kampanjplanering samt administrera och skapa kampanj- och landningssidor.
  • Assistera marknadsteamet i att öka konverteringar på landningssidor och site ranking via SEO-arbete.
  • Publicera content och banners.
Krav på person

För att passa i rollen som Site Manager hos Gymgrossisten är du en person som drivs av att lära dig nya saker, är positiv och som vill utvecklas i arbetslivet. Då resultatet av ditt arbete blir Gymgrossistens ansikte utåt är det ett krav att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och engagemang. För att trivas hos oss tror vi också att du har ett genuint intresse för träning, kost och hälsa.

Det är meriterande om du har god kunskap inom e-handel eller erfarenhet av hantering och uppdatering av hemsidor samt god teknisk kompetens, men det är inget krav, med vilja och lyhördhet kommer du långt. Dock är det ett krav att du behärskar det norska språket i både tal och skrift då du kommer att arbeta mot den norska marknaden.
Vi ser det också som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Plats: Stockholm

Om PerformIQ

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 20 juli (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsoskott på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom helägda Fitness Market Nordic.
Vi är cirka 170 anställda med huvudkontor i centrala Stockholm samt kundtjänst och lager i Trollhättan. Sedan 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla Care.