Avräknare till Guy Carpenter

Avräknare till Guy Carpenter

Gazella rekryterar nu en avräknare till Client Support Services på Guy Carpenter & Co AB. Du kommer att tillhöra det nordiska kontoret med ca. 30 kollegor beläget centralt i Stockholm. Som en del av Marsh & McLennan Companies är det ett internationellt bolag som är ledande inom sin bransch. Hos Guy Carpenter arbetar du i en professionell miljö med stark teamkänsla, kompetenta kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. Du ingår i ett team om tre personer.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Dina arbetsuppgifter
  • Administrering av återförsäkringskontrakt.
  • Löpande kontakt med kunder & återförsäkringsmarknader.
  • Ansvarig för distribuering samt uppföljning av skadekrav, in-, och utbetalningar samt cash management.
  • Bistå Finance & HR-manager med statistik och analysunderlag.
  • Driva effektiviserings-, och processutveckling.

Erfarenhet


Du har med fördel en ekonomisk utbildning och/eller annan adekvat utbildning som är passande för rollen. Vi ser gärna att du har minst 5 års relevant erfarenhet i en liknande roll med fördel inom försäkringsbranschen. Erfarenhet från bank & finans ses även som meriterande. Du har med fördel varit involverad i ett systembyte eller har en allmänt hög systemteknisk kompetens. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Som person är du prestigelös, har känsla för service samt är noggrann i ditt arbete. Du arbetar strukturerat och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Att arbeta proaktivt och självständigt är viktigt för den här rollen.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Jesper Ideberg.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Guy Carpenter
Guy Carpenter utformar och levererar strategier, lösningar och service inom återförsäkring. Deras kunder är försäkringsbolag på den Nordiska marknaden och i Baltikum. Som den ledande återförsäkringsmäklaren de är i detta geografiska område, stödjer de sina kunders affärsstrategier och finansiella mål med moderna verktyg på återförsäkringsmarknaden. Det nordiska kontoret ligger på Norrmalm i Stockholm och här tjänstgör ca 30 personer. Guy Carpenter & Company LLC har över 2,000 anställda och kunder i över 100 länder. Bolaget ingår i Marsh & McLennan Companies, den globala ledaren inom risk- och försäkringsservice.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.