Gustavsberg Rörsystem AB - SÄLJANDE REPRESENTANT VA

Gustavsberg Rörsystem AB - SÄLJANDE REPRESENTANT VA

Vill du bli Gustavsberg Rörsystems nästa stjärna?

Brinner du för kundmöten och att skapa långsiktiga relationer?

Hos oss blir du en viktig del av ett framgångsrikt bolag med marknadsledande produkter.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Gustavsberg Rörsystem anser att vårt största kapital är medarbetarna. Det är genom medarbetarnas samarbetsförmåga som våra historiska värden har byggts och det är också så bolagets framtida värden kommer att byggas. Hos oss får du arbeta i ett marknadsledande stabilt företag med hållbara kvalitetsprodukter. Vi är medvetna om ansvaret för miljön vi lever i och hjälper till att förbättra den genom att ta medvetna val när det kommer till våra produkter och i vår vardag. Vår organisation präglas av hög kunskapsnivå, flexibilitet, familjär stämning och ett stort driv för förbättringar.

Att vi håller hög kvalitet både på produkterna och i vårt arbete gör oss väldigt stolta över vår arbetsplats.

För oss är en en frisk arbetsplats med hög trivsel viktigt. Vi prioriterar friskvård, personalaktiviteter och personlig utveckling för allas trevnad. Vill du bli en spelare i vårt engagerade lag?

Vi söker SÄLJANDE REPRESENTANT VA till Stockholm/Norra Sverige och vårt säljkontor i Bromma.

Gustavsberg Rörsystem är inne i en expansiv period. Nu behöver vi stärka vår VA-avdelning och söker dig med byggteknisk erfarenhet och intresse.

Som säljande representant för VRS-SYSTEM erbjuds du en varierad tjänst som innebär både operativa och strategiska uppgifter.
Dina främsta arbetsuppgifter är att skapa och utveckla relationer med kunder och intressenter genom att boka personliga möten samt att delta på mässor där du presenterar vad Gustavsberg Rörsystem kan erbjuda. Vi är öppna för tekniska lösningar varför även digitala möten är en naturlig del i vår marknadsbearbetning.

Du träffar installatörer, grossister, entreprenörer och föreskrivande led med målet att de ska se Gustavsberg Rörsystem som det självklara valet. Offerering sker till kunden i samråd med produktchef VA. Rollen innebär eget ansvar över planering, analys och genomförande, vi kvalitetssäkrar arbetet i ett gemensamt CRM-system.

Vem är du?

Vi tror att du har en personlighet som är utåtriktad, kommunikativ och framåt med förmåga och vilja att skapa och utveckla kundrelationer. Trivs du med högt tempo, är lösningsorienterad och vill växa i din roll? Då är du rätt person för oss! Att hitta lösningar tillsammans med kunder och kollegor är nyckeln till framgång för dig. Du brinner för försäljning och att vinna hem affären och komma till avslut är viktigt för dig. Vår förväntan är att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och har B-körkort. Byggteknisk erfarenhet behövs i tjänsten.

Hos oss får du stor frihet och i takt med att vi växer kommer det finnas möjlighet att ta större ansvar.

Det vi framförallt söker efter är en kollega som vill bidra och jobba i en positiv arbetsmiljö där vi delar med oss av vår kunskap och värdesätter att arbeta i team. Intresse för digital teknik är positivt då vi följer med digitaliseringsutvecklingen och arbetar med ständig förbättring.

Tjänsten startar efter överenskommelse och är en heltidsanställning.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Gustavsbergs Rörsystem AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Kajsa Ohlsson 072-717 72 47.

Ansök via www.finnvedensaljkraft.se

Löpande urval sker. Sista ansökningsdag är söndag 24 November.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lösningar som gör skillnad - Från vattenverk till reningsverk.

GUSTAVSBERG RÖRSYSTEM® har skapat och utvecklat avloppssystemet MA-SYSTEM® och tryckrörssystemet VRS-SYSTEM sedan år 1947. Produktprogrammet innefattar även brunnar, spygatter, lätta betäckningar och handpumpar.

Kombinationen av välutvecklade system och bolagets kompetensorganisation tillsammans med snabba och säkra leveranser innebär att vi kan guida kunden till lösningar som gör skillnad. Huvudkontoret finns i Halmstad med produktion och centrallager med ca 19 anställda och med en omsättning på 170 miljoner kronor. Säljkontor finns i Stockholm och ett dotterbolag i Norge.

Läs mer på www.gustavsberg-ror.se