Servicetekniker till Gunnebo Nordic AB, Stockholm

Servicetekniker till Gunnebo Nordic AB, Stockholm

Servicetekniker

Stockholm

Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en servicetekniker till vår serviceavdelning inom Business Unit Entrance Control i Stockholm, Kista.

Hos oss erbjuds du ett spännande och utmanande arbete inom säkerhet. Arbetsuppgifterna är varierande och efter utbildning kommer du att få arbeta med många av våra olika produkter inom entrésäkerhet. Servicebil ingår i tjänsten och det finns även möjlighet att kunna utgå från hemmet. Vi har ett nära samarbete i gruppen och mellan avdelningarna och hoppas att du kan vara med och bidra till vår goda dynamik."Jag har snart arbetat på Gunnebo Nordic i 25 år, i olika roller. Senaste åren som projektledare inom entrélösningar. Koncernen Gunnebo lockade med sin storlek samt med sina kvalitetsprodukter och internationella kontakter.

Jag arbetar med planering och uppföljning av installationer med dator, telefon och möten som främsta verktyg. Det blir en hel del dagliga kontakter med kunder, säljare, projektörer, tekniker, logistik, ekonomi, mfl. Arbetet kan vara krävande, men samtidigt intressant och givande. Arbetsuppgifterna varierar stort och man kan påverka och forma sin vardag.

Det sker en positiv utveckling med teamet just nu. Vi håller på att skapa nytt, och stämningen är god och förväntansfull. Det mest stimulerande med jobbet är variationen av arbetsuppgifter och möjligheten till att arbeta med lösningar som påverkar människors vardag. Våra produkter syns numera överallt!"


- Mikko Nygren, projektledare Entrance Control

Dina arbetsuppgifter
 • Utföra installation och driftsättning av våra produkter hos kunder
 • Ansvara för produktutbildningar efter installation hos kund
 • Utföra reparationer, ombyggnation samt förebyggande service
 • Ansvara för att sammanställa dokumentation och arbetsunderlag efter utfört arbete
 • Ha ett tätt samarbete med dina kollegor, såsom tekniker, säljare och även underleverantörer. Du har även direktkontakt med den globala tekniska supporten som är placerad i England
 • Du rapporterar till Operations Manager Nordic
Resor sker primärt i och runt om stor-Stockholm, men även resor i övriga landet och utanför Sveriges gränser kan förekomma.

Dina kvalifikationer
 • Gymnasieutbildning med inriktning mot teknik / mekanik eller motsvarande erfarenhet
 • Vana att dokumentera utfört arbete
 • God analytisk felsöknings- och problemlösningsförmåga
 • Du har erfarenhet av installation samt en god kännedom kring IT-miljöer
 • Körkort B
 • Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
Meriterande om du tidigare har arbetat med liknande produkter inom entrégrindar, säkerhetsslussar, hissar eller larminstallation.

Din profil

Du är en serviceorienterad person som sätter kunden i fokus och är van att arbeta självständigt, strukturerat och systematiskt för att nå dina mål. Du delar gärna med dig av dina kunskaper till dina kollegor. Du kommer vara vårt ansikte utåt hos kund och vi söker dig som levererar ett mervärde.

Vi kan erbjuda
 • En marknadsledande aktör i branschen
 • En utvecklande miljö i en växande verksamhet och marknad
 • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär
 • En spännande koncern och affärsområde med innovativa lösningar framkant


Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsulterna Josefine Petersson, 070 250 14 29, och Malou Magnusson, 0707-588745, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 12 nov 2021 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnebo Nordic AB - Affärsområde Gunnebo Entrance Control är världsledande specialist inom säkerhetsspärrar- och tillträdeskontroll. Vårt produktsortiment är utformat för att skapa en säker miljö utan att begränsa rörelsefriheten oavsett om det är att komma in i lobbyn hos ett företag, en butik, ett nöjesområde, ett industriområde eller en tunnelbanestation. Vi tillgodoser även branscher med högre säkerhetskrav som flygplatser, ambassader, kärnkraftverk och fängelser.

www.gunneboentrancecontrol.com

Koncernen Gunnebo bedriver verksamhet i hela världen och tillhandahåller innovativa produkter, mjukvara och tjänster för att kontrollera flödet av människor, kontanter och värdesaker. Gunnebo erbjuder lösningar inom tillträdeskontroll, säker förvaring, kontanthantering och integrerad säkerhet till kunder som främst är verksamma inom detaljhandeln, kollektivtrafik, offentliga och kommersiella byggnader, industri- och högriskanläggningar och bank. Gunnebo Group har ca 4000 anställda globalt för att tillgodose kunder i flertalet marknader. Koncernen har en omsättning på 4 500 Mkr.

www.gunnebogroup.com

Sökord: el, ingenjör, finmekanik, underhåll, driftsättare, installatör