Drifttekniker inriktning el

Drifttekniker inriktning el

Om rollen

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta på Södertälje sjukhus och vara med och bidra till att sjukhuset fungerar som det ska. Du kommer främst att arbeta med el och el-installationer men även andra arbetsuppgifter såsom ombyggnationer mm kommer att förekomma. Du gör servicebesök och ger återkoppling till kunden, arbetar med drift- och energieffektivisering samt upptäcker, föreslår och återrapporterar eventuella förbättringsmöjligheter. Arbetet kommer vara varierande och du förväntas att vara prestigelös och kunna "hugga i" där det behövs. Du kommer att ingå i ett team på ca 8 andra drifttekniker som alla arbetar med service och underhåll av sjukhuset men med lite olika inriktningar.

Anställningsgrad: heltid

Arbetstider: 7-16

Start: omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Du kommer att vara anställd av Studentwork de första 6 månaderna och därefter finns goda chanser till överrekrytering och/eller förlängning, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Ort: Du kommer att utgå från Södertälje sjukhus

Önskad bakgrund

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har en gymnasieutbildning eller YH-utbildning som elektriker. Utöver din utbildning har du minst 3 års erfarenhet av en roll som elektriker/drifttekniker/service-tekniker där el har varit en större del av ditt dagliga arbete. Du har mycket goda kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift. B-körkort är meriterande men inget krav.

I denna process kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och framåt med en vilja att lära dig mer. Du har lätt för att ta kontakt med människor samt skapa och underhålla goda kundrelationer. Du hittar lösningar på utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet. Vidare är du ansvarsfull, pålitlig och trygg i ditt arbete, och du kan arbeta utmärkt både självständigt och i team. Du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och din arbetstid. Vidare är det viktigt att du är prestigelös, gillar varierande arbete och är beredd på att hjälpa till där det behövs.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du minst tre års erfarenhet av en roll som elektriker alternativt drifttekniker/service-tekniker med inriktning mot el? Är du en prestigelös, lösningsorienterad och relationsskapande person med ett intresse för vården? Vi på Studentwork letar just nu efter en drifttekniker med inriktning el till vår kund Gunnar Karlsen. Gunnar Karlsen är nordens ledande totaltekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla. I denna tjänst kommer du att arbeta på Södertälje sjukhus och få jobba med engagerade och kompetenta kollegor som alla har ett hjärta för vården. Låter detta lockande? Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!