Elenkelt.se ─ Elektriker

Elenkelt.se ─ Elektriker

Vill du bli en del av ett nytt och framgångsrikt team som hjälper människor i deras vardag? Som Elenkelt elektriker letar vi nu efter en lösningsorienterad serviceelektriker!

Är DU en person som vill mycket och som gillar ansvar?

Elenkelt växer och vi letar nu efter dig. Du som gillar när det händer saker, Du som vill ta ansvar och framförallt du som vill jobba i ett ungt företag som vågar jobba på nya sätt. Det kan vara allt från rådgivning och guidning, till hjälp med lättare elarbeten som kunden tänkt göra själv men kanske inte haft tid till, klarar av eller har verktyg för att göra själv. Saker som snabbt kan fixas.

Du kommer få jobba mycket självständigt med egen servicebil och har innebörden att du har koll på dina jobb, kundönskemål, ritningar och dokumentation men även ingå i mindre team av medarbetare vid större uppdrag kan förekomma.

Vad erbjuder vi dig?
 • Ett roligt och varierande arbete
 • Härliga och proffsiga kollegor som du kan lära dig nya saker av
 • Arbete i ett nystartat företag med stor erfarenhet av leverans av tjänster i hemmet
 • Möjligheten att jobba i ett modernt företag med digitaliserade processer
 • Anställning i ett företag som vill bygga branschens bästa serviceföretag

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående eller efter överenskommelse. Du anställs av Gumse Elektriska AB men utför tjänster för Elenkelt.se kunder.

  Vem är du?

  Du är bra på att "ta folk" och trivs utmärkt med att hjälpa privatpersoner med olika el-relaterade tjänster. Du trivs också i rådgivande situationer där du får dela med dig av din kunskap inom el till kunder som vill göra arbetet själv. Du är lyhörd för kundens behov och tar tillfällen att komma med förslag på lösningar. Lösningar som du själv erbjuder dig att hjälpa kunden att genomföra i dennes hem.

  Du kan jobba självständigt och lägger stor vikt vid att uppträda både korrekt och samtidigt ge extra god service, exempelvis genom att städa efter dig och fråga om det är något mer kunden önskar hjälp med när du är på plats samt ger rekommendationer på andra fixartjänster. För dig är det också viktigt att komma i tid och vara effektiv.

  Det är viktigt att du känner igen dig i följande:

  • Du har praktisk erfarenhet som serviceelektriker
  • Vana att arbeta hos privatkunder och/eller erfarenhet från servicebranschen
  • Du har gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning inom relevant område alternativt motsvarande dokumenterad yrkeskompetens
  • Du är väl bekant med att läsa elscheman och elritningar
  • Du är auktoriserad elektriker alternativt innehar ett ECY certifikat
  • Du har god IT-vana
  • Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Du har ett B-körkort

   Känner du igen dig? Skicka in dig ansökan här nedanför. Vi vill gärna hitta vår nya medarbetare så fort som möjligt så vi intervjuar löpande men skicka in din ansökan senast den 1 maj. Hör mer än gärna av dig om du har frågor till isak@elenkelt.se

   Med din hjälp kan vi starta ett nytt bolag och hjälpa folk med deras vardagsfixande!
Mer info
Email Mejla Gumse Elektriska AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.elenkelt.se
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vad är Elenkelt?

På Elenkelt bokar du professionella elektriker och elprodukter online.
Professionella elektriker – Fasta priser – Snabb hjälp

Vad vi kan hjälpa dig med:
 • Planerar du elen inför en renoveringen eller har du ett akut elproblem så hjälper vi dig gärna. Vi tar både mindre och större jobb inom el och hjälper dig gärna med rådgivning och guidning.
 • Hos oss kan du enkelt boka en professionell och erfaren elektriker som kommer hem till dig och installerar de elprodukter du väljer här på Elenkelt.
 • Vet du inte exakt vad du behöver så hjälper vi dig med rådgivning och felsökningar i olika elfrågor. Vi guidar dig igenom processen.
När du har lagt din bokning på Elenkelt.se så kommer du att kontaktas av våra elektriker för tidsbokning och genomgång av uppdraget. Vi jobbar med professionella och erfarna lokala elektriker i Stockholm som snabbt kan vara på plats om det krävs.

Vi har ett brett produktutbud som håller mycket hög kvalite och som passar olika hem beroende på vilken stil du vill ha, vilka funktioner du önskar och i vilken miljö de ska installeras. Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt produktutbud för att tillgodose alla kundbehov. Finns inte den produkt du önskar så beställer vi den åt dig. Maila oss så hjälper vi dig.

Tjänsten ägs och drivs av Gumse Elektriska AB som är en komplett leverantör av elinstallationer med verksamhet i Stockholm.