TRAINEE - digital affärsutveckling - global utmanare

TRAINEE - digital affärsutveckling - global utmanare

Din roll och utmaning som TRAINEE hos Gudrun Sjödén

. . . är att vara den nyfikna och smarta 'nybörjaren', som också ser hela världen som ditt kommande arbetsfält. Vi gör ett speciellt program för alla våra trainees som löper över ett - två år. Du kommer att ha en mentor som lotsar dig fram i allt vad vi gör från 'ax till limpa'. Etablering i Kina är vår nästa utmaning!

Vi söker dig som

. . . har en gedigen akademisk utbildning tex i form av Handelshögskolan eller liknande. Du behärskar flera språk, har en analytisk talang och förstår betydelsen av att jobba i team. Du utgår från gruppen vi kallar VD-support under ledning av vice VD Ann Adelsson.
Mer info
Kontaktperson Ann Adelsson
Telefon 076-5058028
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Trainee
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gudrun Sjödén är ett av de mest framgångsrika online-företagen i Sverige med en global inriktning och ett starkt varumärke 'Swedish design with a green soul'. Nyckelord: Färgstark Global Passion, Entreprenör, Nytta och Roligt.

Detta är framgångsnycklarna till varför vi säljer över hela världen i över 70 länder och har 13 försäljningskanaler i vår webbshop. En komplex utmanande verksamhet, som kräver smarta kreativa människor, då vi konkurrerar med hela världen. Vår omsättning är 840 miljoner sek varav över 60% är via vår webbshop.

Företaget har hela verksamheten i eget hus från design till inköp/logistik/lager, till egen inhouse-byrå, till att ett paket är packat på lagret på väg till en kund någonstans i världen.