Arbetande arbetsledare och Snickare

Arbetande arbetsledare och Snickare

Utbildning och erfarenhet
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som arbetsledare är att fördela arbetet inom projektet, men även vara med vid planering och uppföljning.

Arbetet ställer krav på goda kunskaper i byggteknik och materialkunskap. Du arbetar tätt ihop med platschef och övrig arbetsledning och vara involverad både i det dagliga arbetet och i den långsiktiga planeringen.

Vi söker dig som är en engagerad och erfaren arbetsledare. Vi ser gärna att du har relevant byggteknisk utbildning och några års erfarenhet av arbete som arbetsledare eller liknande roll. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du lösningsorienterad, trivs med att fatta beslut och har god förmåga att samarbeta och kommunicera. Du har en god känsla för kvalité och har en vilja att arbetet utförs på rätt sätt.

Du kommer att arbeta i projektform, vilket innebär att du kommer att arbeta med många olika kollegor, underentreprenörer, kunder och övriga aktörer.
Mer info
Kontaktperson Peter
Telefon 08-501 00 550
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.grupp46.se/
Sista ansökningsdag 11 jan 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inom Grupp 46 har vi många års samlad erfarenhet av att driva egna entreprenader och projekt inom bygg, logistik och transport samt industrin. Vi startade som ett bemanningsföretag men under 2019 så satsar vi även på egna byggprojekt där vi kombinerar byggbemanning och egna byggentreprenader. Vi är idag 60 hantverkare och 4 tjänstemän och förväntar oss en fortsatt ökning av den totala personalstyrkan även under 2020.