HR Business Partner till GRENKELEASING AB

HR Business Partner till GRENKELEASING AB

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta med HR i ett internationellt företag? Har du flera års erfarenhet av HR men vill ta nästa steg? Då kan du vara den vi söker som HR Business Partner till Grenkeleasing AB
Som HR Business Partner på Grenke har du hand om både operativa och strategiska HR frågor. Du stöttar företagets avdelningschefer i deras HR arbete samt driver egna projekt. Du ansvarar för rekrytering, arbetsrätt, onboarding processer samt arbetsmiljöfrågor. Du rapporterar till VD samt till den centrala HR funktionen i Tyskland. Du ansvarar även för:
  • Förbättring och utveckling av nya HR-processer samt uppdatera befintliga
  • Se över avtal och policys samt att de följer uppsatta riktlinjer
  • Driva talent Management program och utbildningar
  • HR administrativa uppgifter
Krav på person

Vi söker dig som är en självgående, strukturerad och ansvarstagande. Du har lätt för att kommunicera och göra dig förstådd både skriftligt och i tal. Du är affärsmässig och social i ditt bemötande samt har en förmåga att lösa problem och prioritera väl i vilken ordning ärenden och arbetsuppgifter ska hanteras på egen hand.

Du har några års erfarenhet som HR specialist eller HR Business Partner med akademisk examen inom relevant område som HR, ekonomi eller juridik. Du har tidigare erfarenhet av HR-arbete som omfattar både kollektivpersonal och tjänstemän med god kunskap om arbetsrätt. Vidare har du erfarenhet utav att driva rekryteringsprocesser självständigt. Det är meriterande om du har erfarenhet från finans eller it/tech branschen.

Vidare behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Talar du även tyska är det meriterande. Du har god datavana av både affärssystem samt MS Office. Högst meriterande med erfarenhet utav SAP och HR modulen.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som HR Business Partner.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Kista
Villkor: Fast lön + bonus, bra förmåner

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: HR "HR specialist" "HR generalist" HRBP "HR Business Partner" "HR Manager" "onboarding HR system HRM personalsystem lönekartläggning HR stöd personalvetare rekrytering fackliga förhandlingar
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 18 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GRENKE är ett multinationellt företag med kontor i 32 olika länder. Det som en gång började som ett enmansföretag är nu en multinationell koncern med ett brett tjänsteutbud. Utöver leasing av IT och kontorsutrustning erbjuder GRENKE nu också finansiering för ett stort antal andra objekt. Utöver våra många finansieringslösningar för företag erbjuder vi även factoring- och banktjänster i flertalet länder. I Sverige är vi 25 anställda fördelat över tre kontor, Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på grenke.se