Systemkonsult, NetSuite

Systemkonsult, NetSuite

Greensteps NetSuite team består i nuläget av drygt 30 specialister och verksamheten växer med 100 % på årsnivå. Vi vann Oracles pris för "Outstanding Performance of the Year, Western Europe 2020". Nu söker vi erfarna Netsuite specialister till vårt team för att bygga upp den lokala verksamheten i Sverige, allt eftersom efterfrågan på våra tjänster ökat!

Som NetSuite Systemkonsult ansvarar du för NetSuite-implementeringsprojekt, kundkonsultation samt deltar i olika utvecklingsprojekt. Du ansvarar för att konsultera kunderna i deras verksamhetsprocesser och kundservice. Du möjliggör kundens framgång genom att kommunicera, vara rådgivande, rapportera och utveckla processer i kundernas NetSuite implementeringar enligt kundens behov. I den här rollen får du delta i varierande och intressanta kundprojekt, där du har utmärkta möjligheter att utmana din egen kompetens och utvecklas som NetSuite specialist.

Vad förväntar vi oss av dig?
  • Erfarenhet av arbete kopplat till orderhanteringskedja eller produktionsledning
  • Affärsprocesskunnande, t.ex. av serviceverksamhet, produktionsledning, CRM, ekonomi eller e-handel
  • Högskoleutbildning inom finans, ekonomi, teknik eller annan för rollen relevant högskoleutbildning
  • Expertis inom affärssystem, NetSuite, SAP, Microsoft Dynamics 365
  • Förståelse för systemintegrationer och utvecklingsarbete
  • Arbetet förutsätter flytande skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska, finska ses som meriterande
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från Controller- eller Redovisningsverksamet
Du är tekniskt kunnig och är intresserad av att arbeta nära kund. Vi förutsätter att våra blivande NetSuite Systemkonsulter har en energisk inställning till arbetet och goda kommunikationsfärdigheter samt utmärkta kunskaper i teamarbete. Du vill genuint hjälpa kundföretag att lyckas och du strävar alltid efter att hitta helhetslösningar som ger medvärde för kund. Du vill aktivt utveckla din egen kompetens och utvecklas till en ännu bättre projektmedarbetare. Du förstår kärnan i konsultverksamheten och har insikt i utveckling av kundens affärsverksamhet och tillämpning av den på affärsplattformen. Framförallt trivs du i arbetsgemenskapen, där du har möjlighet att dela med dig av din kompetens och lära dig mer av andra experter.

Vad erbjuder vi dig?
Förutom mångsidiga och utmanande arbetsuppgifter samt en trevlig arbetsgemenskap, förser vi dig med effektiva arbetsredskap, en konkurrenskraftig lön, flexibel arbetstid, möjlighet till att delvis arbeta på distans och goda personalförmåner. Och förstås erbjuder vi ett fantastiskt tillfälle att arbeta tillsammans med de mest kunniga och inspirerande specialisterna och ta del av varierande kunduppdrag. Du har även en unik möjlighet att vara med och utveckla vår verksamhet genom att bidra till utvecklingen med din kompetens, erfarenheter och idéer.

Varför Greenstep?
Greenstep samarbetar med kunder från en en bredd av branscher, men har en övergripande vision om att följa tillväxtbolag i deras resa mot framgång. Greensteps verksamhet växer mycket i Sverige och består i dagsläget av ett team på över 20 personer och vi söker nu också erfarna NetSuite medarbetare som vill bli en del av vårt fantastiska team. Målsättningen är att fortsätta vår starka tillväxt men med samma kvalité i våra tjänster - något som är vårt signum i branschen. Vårt huvudkontor i Sverige är placerat i Norrköping, men vi avser etablera kontor i centrala Stockholm under sommaren, då vår organisation växer snabbt här!

Greenstep är grundat 2010 i Finland och är en expertorganisation med över 400 medarbetare inom redovisning, löneadministration, samt tjänster inom CFO, M&A, Transaction Services, HR och skatte- och affärsjuridik. Detta kombinerar vi med modern teknik och programvara med fokus på automation i ekonomiprocesser uppbackat av state-of-the art BI modeller. Vi utför vårt specialistarbete utgående från en gemensam värdegrund, vars kärna är en vilja att betjäna kunderna med kvalité och anpassat enligt deras behov. Genom att lyssna på våra kunder och vår personal lyckas vi skapa en öppen arbetsmiljö som erbjuder värdefulla lösningar till våra kunder och utvecklar nya processer som gynnar verksamheten.

Greensteps verksamhet i Sverige ger oss ökade möjligheter att samarbeta med våra kunder runt om i Norden. I Finland verkar vi på 11 olika orter runtom i landet och Greenstep är även närvarande i Baltikum genom sitt lokala kontor i Tallinn, Estland. I övriga länder betjänar Greenstep sina kunder genom MSI Global Alliance. En betydande del av våra kunder har kommit till oss genom rekommendationer.

Ta nästa steg i din karriär: Greenstep!
Skicka gärna din ansökan snarast men senast 16 maj 2021. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför hoppas vi på att få din ansökan redan idag. Mer information om rollen som NetSuite Systemkonsult hos oss på Greenstep ger Riku Venno (engelska), riku.venno@greenstep.fi eller +358 40 556 4497. Du kan även nå vår HRBP Monica Ollqvist (svenska och engelska) på monica.ollqvist@greenstep.com för ytterligare information om tjänsten.

Vi kan komma att begära utdrag ur belastningsregistret från polisen samt skuldfrihetsintyg som inhämtas från kronofogdemyndigheten för personer som rekryteras till oss.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

+ Halu asiakkaan ilahduttamiseen

+ Tahto uusiutua ja kehittää osaamista

+ Into saada aikaan ja yhdessä onnistuminen

+ Rehellisyys ja toisten ihmisten arvostaminen

+ Önskan att glädja kunden

+ Vilja att förnya och utveckla kompetensen

+ Passion att åstadkomma och lyckas tillsammans

+ Ärlighet och respekt för andra människor