Säljare till spännande tech-startup

Säljare till spännande tech-startup

Vill du vara med och arbeta i en spännande startup-miljö? Vill du få möjligheten att kunna påverka och utveckla ett företag i expansionsfasen? Vill du vara med och påverka företagets fortsatta framgång? Vi söker nu efter ambitiösa säljare som ska bidra till den fortsatta utvecklingen av företaget.

Om Greenely
Greenely är en mobiltjänst utvecklad på KTH som automatiskt kopplar upp hushållens elanvändning utan krav på hårdvara. Genom att kombinera dataanalys och beteendevetenskap applicerat på hushållens förbrukningsmönster, hjälper tjänsten hushållen att optimera sin energianvändning och vägleder de till ett hållbart energihem. Ca 70 000 hushåll har idag kopplat upp sin elanvändning sedan lanseringen 2017 och bolaget växer nu i rasande takt.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att kontakta befintliga användare för att konvertera dessa till betalande elkunder. Du kommer dessutom få vara med att planera och ta fram kampanjer för att nå uppsatta mål. Det lämnas stora möjligheter för dig att ta eget ansvar och komma med egna idéer och vi förväntar oss att du verkar för att ständigt förbättra och finslipa säljprocessen och erbjudandet.

Vi söker dig som
- Har erfarenhet och ett brinnande intresse för försäljning
- Inte har problem att arbeta självständigt och ansvara för egen budget för att nå målen
- Har god samarbetsförmåga
- Är serviceinriktad
- Har professionell kunskap i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i rollen

Du ska också vara van vid försäljning till nya kunder och bekväm med säljprocessens alla delar. Du skall ha med dig goda resultat sedan tidigare och vilja vara en nyckelperson i ett företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Övrig information
Start: Omgående
Omfattning: Deltidstjänst
Lön: Både fast och provision
Placering: Stockholm
Kontaktuppgifter: Robin.jansson@greenely.se

Det är meriterande om du har jobbat inom elbranschen tidigare och har ett intresse för programmering och utveckling.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper i denna process. Som person är du initiativtagande och lyfter gärna nya idéer och bollar tillvägagångssätt med ditt team. För att på ett framgångsrikt sätt komma vidare i diskussioner är du kommunikativ och duktig på att såväl presentera egna förslag som att lyssna in andras. Hos Greenely jobbar du tätt tillsammans med dina mångkulturella kollegor och vi ser därför att du trivs med samarbeten och har en vänlig approach. Självklart ser vi även att du har den problemlösningsförmåga som kännetecknar en skicklig säljare och drivs av utmaningen att hitta den mest effektiva lösningen på uppkomna problem. Vi ser också att du ska kunna erbjuda en hög grad av service för våra kunder.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår kontaktperson i denna rekrytering Robin Jansson på +46 709 742 123.
Mer info
Kontaktperson Robin Jansson
Telefon 0709742123
Email Mejla Robin Jansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 sept 2019 (24 dagar kvar)